Vláda chce zvýšit výkon ekonomiky

Zvýšit výkon ekonomiky chce nová vláda Stanislava Grosse. Chce tak zlepšit příjmy do státního rozpočtu jiným způsobem, než by byly razantní úspory. Radiožurnálu to řekl vicepremiér pro ekonomiku Martin Jahn, který dnes spolu s dalšími vládními experty diskutoval o programovém prohlášení vlády a jeho dopadech na rozpočet.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ing. Martin Jahn, MBA

Ing. Martin Jahn, MBA | Foto: CzechInvest

Kabinet chce podle něj například podpořit podnikání:"Podporovat podnikání je potřeba ve dvou rovinách. Ta první, asi nejvíce důležitá, je zefektivnění podnikatelského prostředí zlepšení právního prostředí, a ta druhá rovina je z oblasti podpor."

"Počínaje investičními pobídkami přes budování infrastruktury a vědu a výzkum. To jsou programy, které jsou už připravené, rozběhnuté, a teď je konečně čas dotáhnout to do konce do konce," domnívá se Jahn.

Milan Kopp, Štěpánka Čechová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme