Vláda schválila akční plán zaměstnanosti

Na dnešním zasedání schválila vláda akční plán zaměstnanosti a také návrh zákona o spotřebitelském úvěru, který by měl ochránit spotřebitele před skrytě nevýhodnými smlouvami.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zejména na podporu vzniku nových pracovních míst se zaměřuje ministerstvo práce a sociálních věcí v letošním akčním plánu zaměstnanosti, který dnes schválila vláda. Podle mluvčího kabinetu Libora Roučka je plán pro rok 2001 rozdělen do čtyř základních oblastí.

Zlepšit postavení zákazníků při vyjednávání o půjčkách má zcela nový zákon o spotřebitelském úvěru. Podle mluvčího kabinetu Libora Roučka přijala v poslední době podobné speciální zákony řada evropských států a tato právní norma je tedy součástí přizpůsobování našich předpisů pravidlům Evropské unie.

Aleš Heřmánek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme