Volejte do zahraničí zdarma!

Na internetu se objevila nová služba internetové telefonie, která umožňuje volat zadarmo. Kromě Go2Call, o které tu píšeme, existují i jiné.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Máte známé v zahraničí a váš telefonní účet začíná vykazovat čtyřmístné sumy? Nechcete se s tím smířit? Řešení přišlo: na internetu se objevila služba Go2Call, která umožňuje volání do několika zemí přes internet zadarmo. Zmínka o službě se objevila na internetovém magazínu mobil.cz.

Nabídka platí pro Irsko, Velkou Británii, Německo, USA a Kanadu. Nejdříve se samozřejmě musíte připojit na stránku www.go2Call.com a zaregistrovat se. To, že budete volat zadarmo, je jediné plus. Tak zaprvé, na sestavení spojení můžete čekat pěkně dlouhou dobu, během níž budete bombardováni reklamou, což je druhé minus. Další najdete v tom, že kvalita takového spojení není zrovna ideální, ale známému snad porozumíte.

Markéta Kaclová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme