Živnostníkem roku je David Vlk. Pronajímá zkušebny muzikantům

Titul Živnostník roku získal David Vlk, který jako první v České republice přišel s konceptem pronajímání zkušeben pro muzikanty. Nezkouší u něj jen známí hudebníci, ale také ti začínající.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zkušebna

Zkušebna | Foto: Fotobanka stock.xchng

David Vlk se stále drží původní myšlenky nabídnout prostor pro zkoušení i začínajícím kapelám, to znamená nabízet prostory za nízkou cenu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reportáž Jitky Hanžlové o živnostníkovi roku Davidu Vlkovi ve Večerním Radiožurnálu.mp3

„Zkušebny.com používá každý rok 15 tisíc lidí. Celkově jich je na území České a Slovenské republiky něco přes padesát. V Praze, kde jich je nejvíc, jich je něco málo přes dvacet,“ řekl David Vlk.

Začínal podle svých slov asi se čtyřmi tisíci korunami a veškeré peníze, které svým projektem vydělal, okamžitě reinvestoval a musel extrémně šetřit.

„Samozřejmě zkušebna musí být v prostorech, kde nikomu nevadí hluk nebo musí být odhlučněna v rámci možností tak, aby nikoho neobtěžovala. My se snažíme ty zkušebny dělat na místech dostupných pro zejména mládež, protože ta tvoří většinu našich uživatelů,“ uvedl David Vlk.

Jitka Hanžlová, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme