Fotbal - online přenos Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha, 24. srpna 2018 18:30, Ďolíček, Praha-Vršovice

Bohemians Praha 1905

Sparta Praha

1 : 1

(0:0)

  • Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
  • Hezký páteční podvečer z vršovického Ďolíčku, kde se uskuteční druhé pražské derby této ligové sezóny. V tom prvním Bohemians 1905 zvítězili na hřišti Dukly 1:0 a dnes vyzvou ve svém zeleno-bílém domově Spartu.
  • BOHEMIANS 1905

    Fotbalisté Bohemians po loňském sedmém místě nevstoupili do nového ligového ročníku špatně, ale zároveň ani podle svých představ, když střídají lepší výsledky s horšími.

    V úvodních třech kolech si tým trenéra Martina Haška připsal dvě výhry (nad Slováckem 2:1 a na Dukle 1:0), mezi něž vklínil prohru 2:4 na hřišti nováčka z Příbrami. Následně Bohemians v domácím prostředí nestačili na ostravský Baník (0:1) a v dosud posledním vystoupení remizovali 1:1 v Liberci, když ale výsledek utkání výrazně ovlivnil neuznaný regulérní gól zeleno-bílých v samém závěru zápasu.

    Nutno ale podotknout, že trenér Hašek po obou vítězných zápasech nebyl vůbec spokojen s herním pojetím a Bohemians tak zatím hledají svoji tvář. Hledají také střelce, neboť ze šesti vstřelených branek si Dukla jednu vstřelila sama a o dalších pět se podělilo pět různých hráčů a v domácím týmu tak není žádný hráč, který by v úvodu sezóny vstřelil více než jednu branku.

    Bohemians mohou do hry vyslat řadu hráčů, kteří v blízké či vzdálenější minulosti prošli právě Spartou. Jedná se o Martina Haška mladšího, Filipa Haška, Reitera, Nečase či Krcha. Aktuálně ze Sparty hostují Juliš a Vondra, kteří na základě dohody klubů nastoupit nemohou, poslední jmenovaný navíc je ve stavu zraněných.

    O tom, že předváděná hra má k ideálu trenéra Haška daleko, svědčí i fakt, že "Klokani" jsou na posledním místě ve statistice střel, kterých v dosavadních pěti kolech zaznamenali jen 42, což je o 67 méně než Sparta, která společně se Slavií celý žebříček vede. V počtu útoků i v držení míče jsou Bohemians na třináctém místě.

    Zajímavostí je, že kromě nejmenšího počtu střel Bohemians také pouští své soupeře k nejvíce střelám v celé lize, celkem jich k brance vršovického týmu letělo už rovných sto a to do dnešního dne ještě Bohemians nenarazili na favority soutěže.
  • AC SPARTA PRAHA

    Nejúspěšnější klub české historie zažívá rozpačitý vstup do nového ročníku. Sparta jej zahájila velikým neúspěchem v Evropské lize, kde byla vyřazena srbskou Suboticou už v první srpnový čtvrtek a do konce sezóny ji tak čekají jen domácí soutěže.

    Tu ligovou Sparta rozehrála nejlépe za poslední roky, když vyhrála všechny své čtyři úvodní zápasy, avšak minulý týden se její fanoušci dočkali velkého zklamání, když Sparta v domácím prostředí nedokázala porazit nováčka z Příbrami, ačkoliv otočila nepříznivý vývoj utkání a dlouhou dobu hrála proti oslabenému soupeři, který ale dokázal v závěrečných deseti minutách vyrovnat na konečných 2:2.

    Během týdne se na Letné udál překvapivý krok, když Sparta do poslední chvíle utajila příchod nové posily do útoku, Australana se súdánskými a eritejskými kořeny Golgola Mebrahtua, naposledy hájícího barvy Mladé Boleslavi, který ve dvou sezónách za klub z města automobilů nastřílel čtrnáct ligových branek.

    Mebrathu by měl posílit sparťanský útok, kde při zraněních Pulkraba, Kadlece a Drchala byli v posledních týdnech k dispozici jen dva útočníci, Josef Šural a Benjamin Tetteh. Dobrou zprávou pro dočasného sparťanského trenéra Ščasného je ale zdravotní stav Matěje Pulkraba, který už se zapojil do tréninku s týmem, Václavové Kadlec s Drchalem ale ještě budou dlouho chybět. Kromě nich jsou mimo hru také Zahustel a Ben Chaim.

    Atraktivní utkání čeká na ghanského útočníka Benjamina Tetteha, který do Sparty v létě zamířil právě z týmu jejího dnešního soupeře. V zeleno-bílém dresu se loni objevil ve dvaceti ligových zápasech, v nichž vstřelil dvě branky a jednu další přidal v domácím poháru.
  • VZÁJEMNÁ BILANCE

    V loňské sezóně se dnešní soupeři střetli v prvním a posledním kole. V tom prvním na Letné Sparta dlouho vedla, v závěru ale branka Michala Šmída zajistila senzační dělbu bodů. Při jarním utkání v Ďolíčku pak bezbranková remíza určila, že Sparta při své nejhorší sezóně za poslední roky skončila na pátém místě, jen dvě pozice nad Bohemians.

    Historicky jsou ale sparťané výrazně úspěšnější. Z dosavadních 32 zápasů se letenský klub z vítězství radoval 21x, v osmi případech se body dělily a jen třikrát zvítězil pořádající tým dnešního zápasu. Naposledy se tak stalo v roce 2001 a od té doby Sparta neprohrála s Bohemians všech 21 ligových zápasů.

    Také v Ďolíčku se poslední dobou daří více Spartě. Během posledních pěti utkání na menším z vršovických ligových stadiónů dokázala třikrát vyhrát a dvakrát si odvezla bod.
  • Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál, Krch, Šmíd, Bartek – Reiter, Bederka, F. Hašek, Vaníček – Mašek, Yusuf Helal.
    Náhradníci: Fryšták – M. Hašek, Jindřišek, Nečas, Vodháněl, Záviška.

    AC Sparta Praha: Nita – Chipciu, Kaya, Radaković, Vatajelu – Stanciu, Kanga, M. Frýdek, Plavšić – Josef Šural, Tetteh.
    Náhradníci: Heča – Štetina, Vácha, Sáček, V. Vukadinović, Mebrahtu, Pulkrab.

    Rozhodčí: Berka – Paták, Mokrusch.
  • Spartu čerstvě postihla nemilá zpráva z evropské federace, která ji uzavřela hlediště pro příští domácí zápas v evropských pohárech, klub dostal pokutu 100 tisíc eur za chování fanoušků v obou duelech se Spartakem Subotica a kapitán Josef Šural inkasoval trest na čtyři pohárové zápasy za své vyloučení po odvetném utkání.
  • Fotbalisté obou celků už se rozcvičují na trávníku, který skrápí lehký déšť. V Praze je aktuálně pro fotbalisty velmi příjemných 21 stupňů Celsia.
  • Na utkání kromě čtveřice rozhodčích na trávníku bude dohlížet také dvojice u videa. Pomocníkem u videa bude Karel Hrubeš za podpory Jiřího Adama.
  • Ochozy na vršovickém stadiónu se zaplňují, dnes by tu mělo být vyprodáno.
  • V sestavě Bohemians jsou dvě změny oproti utkání v Liberci, Švece nahrazuje Bederka a místo Vodháněla nastoupí Antonín Vaníček.

    Sparta po čtyřech zápasech ve zcela shodné základní jedenáctce byla nucena k jedné změně, zraněného Costu na postu levého obránce zastupuje Bogdan Vatajelu. Na lavičce náhradníků pak nechybí uzdravený Matěj Pulkrab.
  • Rozhodčí Ondřej Berka se svými asistenty Janem Patákem a Tomášem Mokruschem přivedli aktéry dnešního zápasu na pažit vršovického stadiónu.
  • Utkání právě začalo.
  • Úvodního výkopu se ujal Martin Frýdek a malé pražské derby je rozehrané!
  • Bylo otázkou, jak se v zadních řadách domácích srovnají Bederka, Šmíd a Krch, tak ve stoperské dvojici se objevují Šmíd s Krchem a Jiří Bederka by měl působit v roli defenzivního štítu.
  • Bohemians začali aktivně a první minuta se takřka výhradně odehrála na sparťanské polovině, ale daleko od branky Florina Nity.
  • Velké nedorozumění Šmída s Bartkem při rozehrávce, Sparta dostává zadarmo autové vhazování.
  • Nicolae Stanciu si v pokutovém území vyměnil míč s Tettehem, následně mu ale do střely stačil vložit nohu Michal Šmíd.
  • Dlouhý Frýdkův nákop na Tetteha postrádal přesnost, ani hbitý ghanský útočník nemohl dostihnout míč na hrací ploše.
  • Centr Vatajela před brankou hledal Josefa Šurala, toho ale pokryl důrazný Michal Šmíd.
  • Chipciu na pravém křídle nedokázal kličkami umotat Bartka, ten dokázal souboj ustát na nohou a odebral míč jednomu ze čtyř Rumunů v dnešní sestavě Sparty.
  • Šmíd hledal dlouhým nákopem na hrotu Yusufa, ten neuspěl v hlavičkovém souboji s Radakovićem a srbský stoper odehrál míč k brankáři Nitovi.
  • Sparta se dopustila ztráty míče po přihrávce Kangy do protipohybu Chipciovi, oba si to posléze verbálně vysvětlují.
  • Sparťané si našli volný prostor u levé postranní čáry, Vatajelu ale nedokázal zpracovat přízemní přihrávku Semiha Kayi.
  • První střelecký pokus Bohemians si do statistik zapsal Bartek, ten se z dálky opřel do sklepnutého míče Maškem, prudkou ránu ale nasměroval mimo sparťanskou branku.
  • Po rychlé souhře Kangy s Tettehem se od ghanského útočníka míč odrazil příliš daleko pro Srdjana Plavšiće, přesto se Sparta vzápětí opět zmocnila míče.
  • Bohemians vybojovali standardní situaci ve středu hřiště a mohli se nastěhovat na útočnou polovinu, brzy ale míč ztratili ze svého držení.
  • Neúspěšný útočný výpad Alexandra Chipciua, ten si navedl míč od postranní čáry k pokutovému území, na střelu svoji slabší levačkou si ale netroufl.
  • Yusuf ve středu pole vyhrál osobní souboj a sklepl míč do běhu Maškovi, toho k zemi srazil Kanga a rozhodčí Berka po krátké chvíli píská nedovolený zákrok gabonského středopolaře.
  • Plavšić se na levém křídle nedokázal protáhnout kolem Dostála.
  • Centr Bartka doletěl jen k osamocenému Vatajelovi, ten odkopává míč do pole.
  • Martin Frýdek v osobním souboji fauloval Yusufa, což domácí obecenstvo těžce nese a přálo by si karetní napomenutí pro sparťanského odchovance. Fotbalisté na trávníku drobnou pauzu při ošetření bahrajnského útočníka využili k hromadnému občerstvení.
  • Po Radakovićově odkopu byl v ofsajdu přistižen Benjamin Tetteh, ten se příliš pozdě vracel zpoza domácí obrany.
  • Rychlý útočný výpad domácích po levé straně hřiště, následný přízemní centr Frýdek odkopl do zámezí.
  • Nepovedená souhra Vatajela s Plavšićem na levém křídle, Srb už nestačil dostihnout míč ve vymezeném prostoru.
  • Dostál hledal dlouhým nákopem Yusufa, ten si v těžké pozici nedokázal zpracovat padesátimetrový pas.
  • Bartek hrubě chyboval při převzetí přízemní přihrávky na vlastní polovině, míč se mu prokutálel pod nohou, z čehož mohl těžit Šural k rychlé útočné akci, kterou zakončil Stanciu nepřesnou střelou.
  • Důležité
    První výrazná šance zápasu! Po Chipciuově autovém vhazování Tetteh prodloužil míč k Šuralovi, jehož střelu z otočky brankář Valeš dokázal vyrazit!
  • Po následném přetaženém centru Stanciua od rohového praporku brankář Valeš dokázal míč o dotírajícího Radakoviće odrazit za svoji branku a bude moci rozehrávat.
  • Yusuf se kolmicí po útočné polovině pokusil vysunout do pokutového území Filipa Haška, toho pokryl Uroš Radaković.
  • Stanciu přenesl hru k Plavšićovi na levé křídlo, po následném centru Vatajelua byl Šural před brankou pokryt Šmídem.
  • Útočnou souhru Sparty na levém křídle zakončoval Vatajelu, jeho ránu z úhlu Valeš vyrazil před sebe a jeho spoluhráči pak uklidili míč mimo dosah domácí branky.
  • Stanciův centr Bartek odrazil za brankovou čáru, Sparta bude pokračovat od rohového praporku.
  • U rohového praporku Vatajelu přiklepl míč Stanciuovi, jeho prudký centr domácí defenziva odvrací do středu hřiště.
  • Domácí zaútočili středem hřiště, po rychlé kombinaci se ale Filip Hašek neprobojoval do pokutového území Sparty.
  • Znovu to v ochozech vře, to když rozhodčí nedovolený zákrok Chipciua na Maška ohodnotil jen slovní domluvou rumunskému krajnímu obránci Sparty. Domácí fotbalista je po střetu velmi otřesen.
  • Dominik Mašek nebude schopen v zápase pokračovat a u postranní čáry už je ke vstupu do hřiště připraven Jakub Nečas.
  • Střídání
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Dominik Mašek, přichází Jakub Nečas.
  • Filip Hašek u soupeřova pokutového území fauloval Kangu, rozehrávat může Semih Kaya.
  • Stanciu si od postranní čáry navedl míč k rohu pokutového území, následně levačkou střílel přímo do středu branky, kde míč snadno lapil Roman Valeš.
  • Dlouhý nákop Radakoviće pokryl Krch před atakujícím Šuralem a míč doskákal k Valešovi.
  • Srdjan Plavšić se rozběhl po levém křídle, následně ale adresoval příliš prudkou přihrávku před branku, kterou už Nicolae Stanciu nedoběhl na hrací ploše.
  • Sparta se znovu pokusila zaútočit pomocí dlouhého Radakovićova nákopu, tentokrát ale byl pas příliš prudký pro Srdjana Plavšiće.
  • Plavšiće při převzetí přihrávky povalil k zemi Dostál, Sparta rozehrává volný kop na útočné polovině.
  • Chipciu se při průniku útočnou polovinou elegantně vyhl Vaníčkovi, následný centr Stanciua nenašel před brankou nikoho v rudém, byť tam byli čtyři sparťané.
  • Publikum se stále nesmířilo se zákrokem Chipciua na Maška a píská při každém dotyku Rumuna s míčem.
  • Rozhodčí Berka k úvodním pětačtyřiceti přidává dvě nastavené minuty.
  • O další útočnou snahu se Sparta připravila sama nepřesnou souhrou Kangy a Chipciua u pravé postranní čáry.
  • Po Frýdkově zákroku na Bederku první poločas zřejmě zakončí standardní situace domácího týmu.
  • První poločas skončil.
  • Sparťané se snadno ubránili závěrečnému centru soupeře a rozhodčí Berka vzápětí odpískal závěr prvního poločasu, ve kterém jsme neviděli žádnou branku a vyjma Šuralovy střely z otočky ani žádnou výraznější příležitost.
  • O přestávce se na trávníku představili účastníci finálového turnaje MS ve freestyle fotbalu, který uskuteční o víkendu u metronomu na pražské Letné.
  • Sparta do druhého poločasu změní sestavu, v zápase nebude pokračovat Nicolae Stanciu, kterého nahrazuje Michal Sáček.
  • Začal druhý poločas.
  • Střídání
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Michal Sáček.
  • Úvod druhého poločasu se odehrává sice na polovině domácího týmu, ale jen u postranních čar.
  • Dlouhý nákop Kangy na levém křídle zpracoval Plavšić, jeho přetažený centr ale Sáček nedokázal v tísni nasměrovat na branku, navíc nedovoleně atakoval Bartka.
  • Žlutá karta
    Jakub Nečas byl pozdě v souboji s Martinem Frýdkem, kterého poté ostrým skluzem sestřelil k zemi a vidí první žlutou kartu zápasu.
  • Při neúčasti Stanciua standardní situaci rozehrál Vatajelu obloučkem k Tettehovi, jehož přihrávka před branku se neuajala a podobně dopadla střela Kangy levačkou z hranice pokutového území.
  • Souhra Plavšiće s Vatajelem na levém křídle kvůli malému prostoru neměla moc ambicí, Sparta bude pokračovat autovým vhazováním.
  • Martin Frýdek z dobrých pětadvaceti metrů vypálil štiplavou střelu, která ale prosvištěla těsně vedle pravé tyče domácí branky.
  • Rychlá narážečka Šurala s Tettehem postrádala přesnost, Ghaňan navíc souběžně fauloval Krcha a protože se odraženého míče zmocnil brankář Valeš, rozhodčí Berka ponechává domácím výhodu.
  • Sparta se usadila na útočné polovině, po sérii přihrávek v okolí pokutového území se z pravého křídla pokusil vniknout do "šestnáctky" Michal Sáček, proti důrazné defenzivě Bohemians se ale neprosadil.
  • Dosud nepříliš viditelný Reiter se rozběhl s míčem podél postranní čáry, obrovskou zkušenost ale ukázal Semih Kaya a nepustil hbitého fotbalistu za svá záda. Reiter posléze fauloval Vatajelua.
  • Alexandru Chipciu potáhl míč po útočné polovině, následná střela levou nohou sice mířila na branku, postrádala ale veškerou razanci a tak s ní brankář Valeš neměl sebemenší problém.
  • Po Sáčkově přihrávce byl Josef Šural faulován v bezprostřední blízkosti domácího pokutového území a Sparta dostává obrovskou příležitost k otevření skóre. Na trávníku ale chybí Nicolae Stanciu.
  • Gól
    Sparta právě vstřelila branku!
    Míč si pod svoji kontrolu vzal sám sparťanský kapitán JOSEF ŠURAL a jeho přesné střele k tyči brankář Valeš jen přihlížel!
  • Po drobném zdržení způsobeném divočejšími oslavami sparťanských příznivců se ve hře může pokračovat.
  • Bohemians se usadili na útočné polovině, Reiter vybojoval standardní situaci u postranní čáry.
  • Kvalitnímu centru z kopačky Martina Dostála se sparťané ubránili, do odraženého míče se pokusil opřít Antonín Vaněček, tomu střela ale vůbec nesedla.
  • Zeleno-bílí zvýšili aktivitu a znovu se snaží usadit na útočné polovině, zatím jsou ale vzdáleni brance Florina Nity.
  • Chipciu centrem od pravé postranní čáry posadil míč na hlavu Benjamina Tetteha, ten při svém prvním střeleckém pokusu na svém někdejším domovském stadiónu v tísni branku netrefil. Velmi dobře si počínal Krch, který vysokému Ghaňanovi nedal prostor vyniknout.
  • Střídání
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jiří Bederka, přichází Martin Hašek.
  • Žlutá karta
    Yusuf u sparťanského pokutového území fauloval Josefa Šurala a za následnou reakci na výrok rozhodčího Berky vidí žlutou kartu.
  • Sparťanský kapitán musel být ošetřen a za doprovodu fyzioterapeutů a pískotu domácích příznivců odchází za postranní čáru.
  • Žlutá karta
    Po odrazu míče do zámezí rozhodčí přisoudili autové vhazování domácímu týmu, za následnou drobnou rozmíšku s Jakubem Nečasem je žlutě napomenut Bogdan Vatajelu.
  • Kayův nepříliš povedený odkop vystihl Filip Hašek, turecký obránce ale pak své zaváhání napravil úspěšným odebráním míče Yusufovi.
  • Ze zápasu se stává úporný boj ve středu hřiště, oběma týmům se nedaří založit nějakou povedenější útočnou akci.
  • Po Kangově dlouhém odkopu Krch před dotírajícím Tettehem přihrál mimo postavení brankáře Valeše a pořádně jej prohnal, aby domácí brankář nakonec úspěšně zamezil rohovému kopu Sparty.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Srdjan Plavšić (AC Sparta Praha).
  • Střídání
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Jan Záviška.
  • Nepřesnou Šmídovu kolmici na Nečase zpracoval Florin Nita a rumunský brankář může rozehrávat na své spoluhráče.
  • Šural se v osobním souboji důrazně opřel o Filipa Haška, po rychlé rozehrávce domácích u pokutového území se dalšího faulu dopustil Vatajelu a unikl případné druhé žluté kartě, která by znamenala červenou.
  • Od rohu pokutového území posléze střílel Filip Hašek, prudkou ránu ale nasměroval nad sparťanskou branku.
  • Při dalším útočném výpadu domácích rukou zahrál Kaya, rozhodčí Berka ponechal domácím fotbalistům výhodu, Yusuf ale technickou střelu namířil vysoko nad břevno.
  • Střídání
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bogdan Vatajelu, přichází Vukadin Vukadinović.

    Rumunského fotbalistu ještě před střídáním trápí křeče.
  • Poslední minuty se nesou ve velmi emotivním duchu na hřišti i v hledišti, závěrečná desetiminutovka ještě může být v Ďolíčku pořádně zajímavá.
  • Plavšić snadno obešel Dostála, posunul si míč do volného prostoru na levém křídle a následně vyzval k zakončení Guélora Kangu, jeho prudká střela ale zhruba o metr minula horní roh.
  • Dnešní pražské derby v Ďolíčku sleduje 4 931 diváků, hlasatel oznámil vyprodáno.
  • Po střídání Vatajelua se na post pravého obránce stáhl Srdjan Plavšić a Josef Šural bude dohrávat zápas z levého křídla, Vukadinović napravo.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Josef Šural (AC Sparta Praha).

    Střelec dosud jediné branky byl potrestán za zakopnutí míče po odpískání.
  • Jan Záviška na pravém křídle vybojoval rohový kop, který sám rozehraje.
  • Záviškův centr brankář Nita vyboxoval do pole, posléze další míče před sparťanskou branku poslali Záviška s Dostálem, žádný z nich se ale neujal.
  • Gól
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Velká radost v Ďolíčku! Centr z levé strany v pokutovém území propadl ke zcela osamocenému JANU ZÁVIŠKOVI, jenž zblízka prostřelil brankáře Nitu!
  • Střídání
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Benjamin Tetteh, přichází Matěj Pulkrab.
  • Sparťané vybojovali autové vhazování hluboko na útočné polovině, po dlouhém autu Frýdka ale míč zachytil brankář Valeš, který pak byl nedovoleně atakován a může rozehrávat míč z klidu.
  • Po nedovoleném zákroku Kayi budou domácí zahrávat standardní situaci v hloubi útočné poloviny, byť turecký obránce dává rozhodčímu Berkovi najevo, že s rozhodnutím absolutně nesouhlasí.
  • Následný centr Martina Dostála sparťané ubránili, v úvodu pětiminutového nastavení se už hraje ve středu hřiště.
  • Kangův nákop do pokutového území s jistotou stahuje ze vzduchu Roman Valeš.
  • Krátce poté Martin Dostál velmi nepřesným pasem podél pravé postranní čáry odevzdal míč zpět sparťanům.
  • Sparťané nebezpečně dotírali na domácí pokutové území, Sáček se ale ke střele neodhodlal a Plavšićův přetažený centr zadáci Bohemians odvracejí na rohový kop.
  • Kangův centr od rohového praporku domácí defenziva odrazila k Plavšićovi, Srb nedokázal sklopit nárt a o několik metrů přestřelil domácí branku.
  • V probíhající závěrečné minutě nastavení bude ještě jednu standardní situaci zahrávat domácí tým.
  • Konec zápasu.
  • Po závěrečném Dostálově centru už domácí střelecky zakončit nedokázali a vzápětí rozhodčí Berka odpískal konec druhého pražského derby této ligové sezóny, v němž Bohemians remizovali se Spartou 1:1.
  • Ani po dvaadvacáté v řadě Bohemians na Spartu nevyzráli, přesto po nepříznivém průběhu zápasu jsou domácí fotbalisté i fanoušci evidentně spokojeni.

    Po více bojovné než fotbalové hodině hry se vedení v Ďolíčku ujala Sparta díky precizně provedenému volnému kopu Josefa Šurala, v závěru ale domácí dokázali udeřit ze své jediné střely, která mířila na sparťanskou branku, když Nitu zblízka prostřelil Jan Záviška.
  • STATISTIKY

    Střely celkem: 5 – 11
    Střely na bránu: 1 – 5
    Střely mimo: 4 – 6

    Držení míče: 36% – 64%
    Rohové kopy: 2 – 3
    Ofsajdy: 1 – 2

    Fauly: 10 – 20
    Žluté karty: 2 – 3
    Červené karty: 0 – 0
  • Po předehrávce šestého kola Sparta zůstává na druhém místě, v případě tříbodového úspěchu v Teplicích ji ale zítra může přeskočit Slavia.

    Také Bohemians podruhé v řadě remizovali, což pro ně znamená aktuální osmé místo, to se ale ještě může po víkendových utkáních změnit.
  • S konstatováním, že Bohemians remizovali se Spartou 1:1, se z Ďolíčku loučí Tomáš Kohlmann a u dalších fotbalových přenosů se těším na přečtenou.