Fotbal - online přenos FC Viktoria Plzeň - Real Madrid CF, 7. listopadu 2018 21:00, Doosan Arena, Plzeň

Viktoria Plzeň

Real Madrid

0 : 5

(0:4)

  • Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
  • Nádherný středeční večer, vážené fanynky a vážení fanoušci evropského fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu čtvrtého utkání skupiny G Ligy mistrů! Zápas století, jak duel pojmenovali Plzeňští, se odehraje v západočeské Doosan Areně. Ve Štruncových sadech bude k vidění střetnutí mezi týmy FC Viktoria Plzeň a Real Madrid CF. Všem přejeme příjemnou zábavu!
  • První vzájemný duel

    Zápas se odehrál v Madridu před dvěma týdny. Jak mají jistě všichni příznivci českého fotbalu v živé paměti, Západočeši se v hlavním městě Španělska prezentovali ve velice dobrém světle.

    Poprvé ve své historii se v Champions League dokázali prosadit proti soupeři z prvního koše. Viktoriáni nakonec proti Realu prohráli se ctí 1:2.

    Obhájce prvenství v soutěži měl i přes neustále opakovanou nepříliš dobrou formu více ze hry, na domácím hřišti Real pravidelně dominuje. Přesto měli první obrovskou šanci Plzeňané, když nadvakrát proti Navasovi neuspěl Milan Petržela. O pár sekund později Karim Benzema otevřel skóre, to se psala jedenáctá minuta.

    Madridští si i nadále vytvářeli příležitosti, ale ani hosté nebyli vůbec pozadu, zajímavou možnost měl David Limberský. A hlavně Patrik Hrošovský, který v samém závěru první půle z bezprostřední blízkosti branku Navase minul.

    Do druhého poločasu Real opět vlétl a po oživení sestavy díky střídání udeřil podruhé. Po krásné akci po ose Valverde – Bale – Marcelo se prosadil pěkným lobem právě levý bek domácích. Mimochodem, Marcelo bude v plzeňské odvetě svému týmu chybět.

    Poté už se dočkal i Patrik Hrošovský, který se dokázal jedenáct minut před koncem základní hrací doby trefit přesně k tyči. Z pohledu Viktorie to byl jediný příspěvek ke skóre utkání, ale hostující tým Real v závěru hodně zatlačil. Zkušený Madrid si však vedení pohlídal a vyhrál 2:1.

    Real Madrid CF 2:1 FC Viktoria Plzeň
    11. Benzema (L. Vázquez), 55. Marcelo (Bale) – 79. Hrošovský (Al. Čermák)

    Sestava Realu Madrid:
    Navas – L. Vázquez, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale (75. Asensio), Benzema (88. Díaz), Isco (54. Valverde).

    Sestava Viktorie Plzeň:
    A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Hrošovský, Procházka (65. Hořava) – M. Havel (76. Ekpai), Al. Čermák, M. Petržela (86. Jakub Řezníček) – Krmenčík.
  • Novinky v týmech po prvním vzájemném mači

    Oba celky před odvetou počítají spíše ztráty, ale v naprosto jiné rovině. Na plzeňské straně se jedná o zranění útočníka Michaela Krmečníka, které přišlo opravdu nešťastně. Západočeské střelec se potýká se zraněným kolenem, svému domovskému týmu a české reprezentaci v probíhajícím sezoně už asi nepomůže. Viktorka se s touto ztrátou už popasovala v duelech proti Baníku Ostrava, na hrotu útoku se proti Realu představí Jakub Řezníček nebo Tomáš Chorý.

    Na madridské straně se jedná o personální změnu. Po neuspokojivých výsledcích a mdlém herním projevu byl od hlavního týmu Realu 29. října v podvečer odvolán dosavadní kouč Julen Lopetegui. Stalo se tak den po výprasku od Barcelonu, slavný zápas Madrid prohrál v poměru 1:5. Na místo hlavního trenéra byl dosazen bývalý záložník Realu Santiago Solaru, jenž tým povede i v Plzni.
  • Poslední odehrané utkání

    REAL MADRID CF

    Španělský gigant se v domácí lize představil naposledy rovněž v sobotu 3. listopadu, na domácím hřišti přivítal Real už s novým koučem celek Real Valladolid.

    Opět se nedá říci, že by Madridští v tomto utkání výrazně dominovali. Velmi vyrovnané utkání rozhodli až pár minut před koncem základní hrací doby. Tedy rozhodli… Hosté si vstřelili vlastní gól, který se ukázal jako rozdílový, o chvilku později pečetil výhru Realu z penalty Sergio Ramos.

    Real Madrid 2:0 Real Valladolid
    84. Olivas (vla.), 88. Ramos (pen.)

    Sestava Realu Madrid:
    Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos, Reguilón – Kroos, Casemiro (59. Isco), Modrić – Bale (71. L. Vázquez), Benzema, Asensio (75. Vinícius Júnior).
  • Poslední odehrané utkání

    FC VIKTORIA PLZEŇ

    Svěřenci Pavla Vrby se během minulého týdne dvakrát postavili Baníku Ostrava, nejprve to bylo na domácím ledě v pohárovém mači, v sobotu 3. listopadu se hrál ligový duel v Ostravě. V MOL Cupu Plzeňané skončili po prohře 2:3 v prodloužení, naopak v ligovém utkání dokázali zvítězit 1:0.

    Hlavními strůjci Plzně se stali záložník Jan Kopic, jenž se v závěru prvního poločasu trefit parádní obstřelem přesně k pravé tyči, a gólman Aleš Hruška, který dokázal v druhé půli zneškodnit pokutový kop domácího Jiřího Fleišmana.

    FC Baník Ostrava 0:1 FC Viktoria Plzeň
    45. J. Kopic (Limberský)

    Sestava Viktorie Plzeň:
    A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – Ekpai (68. M. Havel), Al. Čermák, J. Kopic (76. M. Petržela) – Jakub Řezníček (86. Chorý).
  • Řekli před utkáním

    Pavel Vrba (hlavní trenér FCVP):

    „Řadím to mezi zápasy s týmy jako Barcelona, Atlético Madrid, Manchester City nebo Bayern Mnichov. Pro Plzeň je to samozřejmě svátek a já jsem rád, že tu taková mužstva hrají v soutěžních zápasech.“

    „Michael Krmenčík byl pro nás v poslední době co se týká ofenzívy klíčovým hráčem. Já ale doufám, že se teď ukáže Řezníček s Chorým, kteří zřejmě dostanou více prostoru. Věřím, že už zítra ukážou, že je správně, že jsou v Plzni.“

    „Myslím si, že hra Madridu je jasná. Oni chtějí pokaždé dominovat a soupeře přehrát. My samozřejmě budeme chtít tuto jejich herní převahu nějakým způsobem překvapit.“

    Patrik Hrošovský (záložník FCVP):

    „Vnímáme, že je to v Plzni velký zápas, ale jdeme do něj jako vždy. Chceme se prezentovat dobrým výkonem a uspět. Samozřejmě víme, že ho bude sledovat hodně lidí, a moc se na to těšíme.“

    „Tento zápas řadím velmi vysoko. Ligu mistrů hraji poprvé a hned proti Realu Madrid. Asi je to zatím nejvýše v mé kariéře.“

    „Real Madrid má pořád vysokou kvalitu, i když jim třeba nějaký hráč vypadne. Změna trenéra může být určitý impuls, ale je tam teprve týden, takže nečekám příliš změn.“

    „Už jsme s nimi jednou hráli, takže si nemyslím, že by mohlo dojít na to, aby nás podcenili. To se mohlo stát možná v tom prvním utkání, před kterým nás viděli jen na videu.“

    Zdroj: Twitter FC Viktoria Plzeň
  • Tabulka skupiny G po polovině odehraných zápasů:

    1. AS Řím – 6 bodů (8:3)
    2. Real Madrid – 6 bodů (5:2)
    3. CSKA Moskva – 4 body (3:5)
    4. FC Viktoria Plzeň – 1 bod (3:9)
  • Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Havel, Al. Čermák, J. Kopic – Chorý.
    Náhradníci: Kozáčik – Pernica, Ma. Zeman, M. Petržela, Ekpai, Jakub Řezníček, Hořava.

    Real Madrid CF: Courtois – Odriozola Arzallus, Ramos (C), Nacho Fernández, Reguilón – Kroos, Casemiro, D. Ceballos – L. Vázquez, Benzema, Bale.
    Náhradníci: Navas – Modrić, Valverde, Asensio, Isco, Vinícius Júnior, Sánchez.

    Rozhodčí: Aytekin – Beitinger, Foltyn.
  • Velký zápas čeká na plzeňského útočníka Tomáše Chorého, který dnes proti Realu nastupuje v základní sestavě! Urostlý forvard dostal přednost před Jakubem Řezníčkem, pro Chorého to bude jistě jeden z největších momentů kariéry.
  • Zápas století pro domácí Plzeňany za malý moment začne!
    Oba celky nastupují na hrací plochu, Viktoria bude dnes hrát v klasických dresech s červenou a modrou barvou, hostující gigant z Madridu taktéž tradičně – kompletně v bílém.
  • Kapitáni Roman Hubník a Sergio Ramos se zdraví s rozhodčími, za malý moment jdeme na utkání!
  • Utkání právě začalo.
  • Jako první rozehrával Real Madrid, ale domácí se díky dobrému napadání ihned dostali k míči, dopředu bleskově pádil Milan Havel. Hostující hráči ho zastavili a rozehrávat bude Thibaut Courtois.
  • Španělský celek s míčem trpělivě kombinuje v obranných řadách na své vlastní polovině, Plzeňané vysoko napadají, aby Realu co nejvíce ztížili rozehrávku.
  • Álvaro Odriozola měl obdržet dlouho přihrávku, ale pas byl až příliš dlouhý, takž se k balonu dostali domácí.
  • Viktoriáni si za naprostého nadšení připisují zajímavé akce okolo velkého vápna. David Limberský obranu ale nepropálil, záhy se dopustil faulu.
  • Na druhé straně po bleskově rozehrané akci střílel nepříjemně pro Hrušku Benzema, leč francouzský forvard byl v ofsajdu, takže veškeré vzrušení bylo zbytečné.
  • Nedovolený přestupek Madridu na polovině hřiště, domácí se dostanou k balonu. Ale jen na chvíli kvůli nepřesné rozehrávce.
  • Álvaro Odriozola zle zatápěl domácí obraně na pravé straně, ale domácí defenziva všechno zvládla s přehledem, Hrošovský poslal míč do bezpečí.
  • Karim Benzema a další jeho ofsajd. Viktoriáni mohou vzadu na chvíli v klidu podržet balon.
  • Roman Hubník chtěl centrem z první rychle najít Čermáka. Domácí záložník ale k míči měl moc daleko, takže se k autu dostane Real.
  • Aleš Čermák a Tomáš Chorý vybojovali míč, domácí hrotový útočník následně pro domácí tým získal první rohový kop.
  • Důležité
    Břevno zachránilo hostující tým! Patrik Hrošovský po rohu poslal prudký míč před bránu, od Nacha se balon odrazil do brankové konstrukce! Obrovská škoda.
    Akce pokračovala a ve vápně byl k zemi poslán Tomáš Chorý, penalta se ale nepíská.
  • Další pěkná akce Plzně! Aktivní Chorý zatáhl míč, poslal ho na pravou stranu, kde byl připravený Roman Procházka. Ten centroval zpátky na Chorého, jemuž chybělo pár centimetrů.
  • Lucas Vázquez se chtěl individuální akcí dostat ke střele, ale zodpovědně se s ním vrátil Kopic. Následně se o celou situaci postaral Hubník, který balon odkopl.
  • Další ofsajd Realu, nyní se v něm ocitl Odriozola. Míč uvede do hry Aleš Hruška.
  • Po jednom ze soubojů s Ramosem zůstává ne zemi ležet domácí Havel, hlavní sudí přerušuje hru a povolává na hrací plochu ošetření.
  • Milan Havel je stále v péči ošetřujících členů týmu, ale vypadá to, že v dnešním utkání bude moci pokračovat.
  • Madridský tým převzal vládu nad míčem a dlouho kombinuje na útočné polovině hřiště. Domácí se zatím skvěle pohybují a zahušťují prostor.
  • Nyní ale přišel faul Plzně, Real rozehraje standardní situace z pravé strany. Míč si staví Kroos.
  • Německý záložník poslal pěkný zakroucený míč do velkého vápna, hlavičkoval Gareth Bale, ale jeho zakončení Hrušku neohrozilo. Míč skončil mimo.
  • David Limberský zastoupil cestu Vázquezovi, ten ihned upadl na zem, takže se píská další nedovolený zákrok Viktorie.
  • Další spolupráce mezi Kroosem a Balem. Ten opět hlavičkoval, Hruška opět musel předvést zákrok, ale znovu z akce nic nebylo kvůli ofsajdu.
  • Lucas Vázquez zakončil bleskový brejk hostí střelou či centrem na Benzemu, ten ale nebyl moc přesný, balon skončil v zámezí. Do hry ho uvede Hruška.
  • Gól
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Hostující gigant se v Plzni dostává do vedení! KARIM BENZEMA předvedl naprosto dokonalou individuální akci, když se prohnal do velkého vápna, pohrál si s několika protihráči, poté poslal míč po zemi přesně mezi nohy gólmana Hrušky.
  • Nepříliš přesná přihrávka Hubníka na gólmana Hrušku, ani ten nepředvedl dobré zpracování, Real bude mít k dispozici roh.
  • Gól
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak to jsou hodně nepříjemné tři minuty pro domácí celek. Další roh Madridu zahrával Toni Kroos, k hlavičce se dostal CASEMIRO, který se nemýlil. Studená sprcha pro Viktorii, která do této chvíli hrála více než vyrovnanou partii. Asistence: Toni Kroos.
  • Západočeši se pokusili s míčem něco vymyslet na útočné polovině, ale Davida Limberského zradilo zpracování dlouhého pasu. Další kombinace Plzně skončila faulem domácích, provinil se Čermák.
  • Další nepříjemný moment pro domácí, rukou zahrál kousek od vápna Milan Havel, špílmachr Kroos už si opět staví míč.
  • Jeden z bránících hráčů Plzně centrovaný míč přizvedl, na pořadu je nyní další roh Realu.
  • Důležité
    Gareth Bale si klasicky navedl míč na svou levou nohu a tvrdě vypálil! Aleš Hruška balon jen vyrazil před sebe, na roh ho odvrátila domácí obrana.
  • Na jedné straně Real ani z dalšího rohového kopu nedokázal nic vytěžit, i když zakončení Ramose nebylo úplně špatné. Hned z protiútoku se domácím povedlo vybojovat také rohový kop.
  • Po zahrání rohového kopu se chtěl k míči ještě prodrat Roman Hubník, ale už se mu to nepodařilo, balon do hry uvede gólman Thibaut Courtois.
  • Madrid má od prvního gólu veliký tlak, který dokázali domácí přerušit jen na pár sekund. Real už se opět řítí na plzeňskou bránu.
  • Karim Benzema se hnal za dlouhým pasem, ale dobře ho pokryl a zastavil Hubník, pro balon si tedy v pohodě mohl dojít Hruška.
  • Viktoriáni se záhy probojovali až do vápna, kde mohl po pěkné akci zakončovat Radim Řezník. Ten ale v rozhodující chvíli podklouzl, takže z kombinace nakonec nic není.
  • Tomáš Chorý perfektně zpracoval dlouhý nákop a za dalším pasem se hnal Kopic. Nacho po kontaktu s plzeňským záložníkem skončil na zemi, píská se faul Viktorie.
  • První ofsajd Západočechů, v nedovoleném prostoru přebral míč útočník Chorý.
  • Gól
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Další gól po jednoduše zahraném rohovém kopu. Dlouhý míč našel na zadní tyči Garetha Balea, jenž ho v poklidu poslal před bránu na KARIMA BENZEMU, který také bez problémů hlavou vstřelil třetí gól hostí. Asistence: Gareth Bale.
  • Střídání
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Milan Havel, přichází Milan Petržela.
  • Gól
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    A je tu čtvrtý gól v síti Plzně. GARETH BALE se na hranici malého vápna dostal po prodlouženém centru zadarmo k míči, přizvedl ho pro něj Benzema. Záložník Walesu už si dobře věděl rady a střelou z první se trefil neomylně ke vzdálenější tyči. Asistence: Karim Benzema.
  • Karim Benzema už se hnal za hattrickem, další asistenci si mohl připsat Bale. Tentokrát však hostující útočník na centr hlavou nedosáhl.
  • K míči se zase na chvíli po výkopu Hrušky mohou dostat domácí hráči, ti však balon na útočné polovině mohou udržet jen velmi těžko. Real je opravdu vynikající i směrem dozadu.
  • Nakonec se píská faul hostujícího týmu, na zemi zůstal na chvíli ležet Tomáš Chorý. Ten už míří do vápna a bude čekat na centr.
  • Milan Petržela se nakonec dostal ke střele, balon napálil pohotově z voleje, ale míč nakonec skončil nad břevnem.

    Nastavují se ještě 3 minuty.
  • Thibaut Courtois rozehrál míč po dlouhém nákopu Plzně, který však Chorý mohl jen těžko proti obraně Realu získat.
  • V závěru první půle bude k vidění ještě minimálně jeden roh hostí.
  • Domácí si v tomto případě poradili a poslali míč alespoň do autu. Madrid to ještě zkouší po levé straně hřiště.
  • První poločas skončil.
  • Druhý poločas začne přibližně v 22:04.
  • První poločas dnešního utkání je minulostí, Real ho nakonec výsledkově zcela ovládl, do kabiny si odnáší vedení 4:0.

    Ale zkraje duelu to nevypadlo tak zle. Domácí se snažili a zaměstnávali obranu Madridu. Dokonce se mohli dostat i do vedení, když si Nacho málem do vlastní brány srazil centr Patrika Hrošovského. Thibaut Courtois jen sledoval, jak míč končí na břevně.

    Od dvacáté minuty už Real naprosto dominoval. Nejprve se prosadil po parádní individuální akci Karim Benzema, na jeho gól záhy navázal Casemiro, jenž se trefil hlavou po rohu.

    O čtvrthodiny později zvýšil vedení znovu hlavou Karim Benzema, který vstřelil svůj druhé gól v utkání. A hned po něm uzavřel skóre první dvacetiminutovky ranou z voleje Gareth Bale.
  • Začal druhý poločas.
  • Zatím bez dalších změn v sestavách začíná druhý poločas dnešního střetnutí.
  • Hráči Realu kombinují s balónem na středu hrací plochy, domácím se i přes aktivní napadání nedaří k míči dostat.
  • Fotbalisté Realu se do zakončení rozhodně netlačí a spíše kombinují a vyčkávají na možnou příležitost.
  • První zákrok v dnešním utkání musel předvést i Thibaut Courtois. Kopic dostal dobrou přihrávku do běhu, ale z úhlu nepřekonal brankáře Realu.
  • Na druhé straně se snažil na pravé straně vybídnout přihrávkou Nacho svého kolegu Odriozolu, ale ten byl dobře odstaven od míče.
  • Jan Kopic donutil Courtoise k dalšímu zákroku. Po kombinaci s Chorým se domácí záložník dostal ke střele a belgický brankář Realu musel vytáhnout na roh.
  • Příliš uspěchaná byla rozehrávka rohového kopu v podání Plzně a Viktoria se tak příliš snadno připravila o míč.
  • Žlutá karta
    Žlutou kartu dostává Nacho Fernández (Real Madrid CF).
  • Po ose Kroos – Bale se míč dostal na Sergio Reguilóna, který nedokázal procpat míč do vápna, ale vybojoval alespoň rohový kop.
  • Po rohovém kopu se povedlo hostům trefit tyč, jenže je máván ofsajd a tím pádem veškerý rozruch zbytečný.
  • Po rozehrávce se domácím povedlo přenést míč na pravou stranu k Milanu Petrželovi, jenže ten ani nadvakrát nepřešel přes svého bránícího soka.
  • Hned vzápětí na druhé straně další rohový kop pro Real Madrid.
  • Z rohu nebylo pro hosty nic, naopak se museli rychle vracet, jenže Plzeň se nakonec o zakončení obrala sama nepřesnou kombinací.
  • Další rohový kop pro Real a další rozehrávka Toniho Kroose, která byla velmi dobrá, ale nenašla nikoho ze spoluhráčů.
  • Další akce pro hostující celek, ale nakonec se Dani Ceballos nedokázal v zakončení prosadit.
  • Střídání
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Ramos, přichází Javier Sánchez.
  • Tomáš Chorý se pokusil s míčem projít tentokráte sám z pravé strany, jenže jeho průnik byl zablokován.
  • Střídání
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Tomáš Hořava.
  • Střídání
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Vinícius Júnior.
  • Důležité
    Velmi dobrá možnost pro domácí Plzeň! Řezník se s míčem dostal do šestnáctky a dokázal jej dostat zpátky na hranici vápna na své spoluhráče, ale nakonec po dobré kombinaci pálil David Limberský, ale bohužel pro Plzeň vysoko nad branku.
  • Milan Petržela se dostal i s protihráčem na zádech do vápna, kde hledal přihrávkou někoho ze spoluhráčů. Kopic se však k zakončení nedostal.
  • Do zakončení se nyní snažil prodrat nově příchozí Vinícius Júnior, ovšem při přihrávce se nacházel v postavení mimo hru.
  • Gól
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Vinícius Júnior se znovu hnal na branku, ale na zakončení to měl poměrně složité. Míč předložil doleva na TONIHO KROOSE, který zkusil poslat míč na zadní tyč, což se povedlo ideálně a Hruška se za míčem pouze ohlédl. Asistence: Vinícius Júnior.
  • Po vzájemném souboji ve středu hrací plochy musí být ošetřováni Tomáš Chorý i Javier Sánchez.
  • Hra po krátkém přerušení opět pokračuje, oba zranění hráči jsou taktéž zpět.
  • Na levé straně dostal míč hostující Sergio Reguilón, jenže se mu nepovedlo díky dobře bránící domácí obraně odcentrovat.
  • Střídání
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Isco.
  • Plzeňští nyní zkoušeli dlouhý centr dopředu na Tomáše Chorého, jenže před tím míč sebral Thibaut Courtois.
  • Plzeň se nyní snaží chvíli držet míč na svých kopačkách a třeba se ještě pokusit zmírnit dnešní nepříznivý výsledek.
  • Real už se znovu hnal do rychlého brejku po plzeňské ztrátě, tentokráte znovu je Vinícius Júnior zastaven praporkem pomezního arbitra.
  • Vinícius Júnior to znovu dobře rozjel, ale Isco nedokázal celou akci Realu nyní lépe zakončit a nakonec se míč na branku nedostal.
  • Opět Plzeň mohla zkusit ohrozit branku Realu, ale Kopic ani následně Petržela se nedokázali prosadit.
  • Střídání
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Chorý, přichází Jakub Řezníček.
  • Limberský si počínal velice dobře v souboji u rohového praporku a dokázal obrat svého soka o balón.
  • Aleš Hruška si nyní došel pro míč po nepřesné rozehrávce hostů.
  • Plzeňští hráči vybojovali rohový kop. Uvidíme, jak s ním dokáži naložit.
  • Dnešní utkání sleduje 11 483 diváků.
  • Ani z dalšího rohového kopu Viktoria nedokázala výrazněji zahrozit a hned se hra otáčí a míč mají hosté v bílém.
  • Gareth Bale rozjel další akci Realu, i když v první chvíli dost váhal s přihrávkou na Viníciuse Júniora, který následně hledal ve vápně zpětnou přihrávkou někoho ze spoluhráčů, ale bez úspěchu.
  • Plzeňští už v závěru nestačí na své soupeře fyzicky a už sledujeme spíše snahu dohrát utkání se současným výsledkem.
  • Roman Procházka povedeným skluzem dokázal zastavit počínající protiútok Realu Madrid. Následně se k míči dostal Řezníček, ale byl v ofsajdové pozici.
  • Domácí se dopustili nedovoleného zákroku a přibrzdili další útočnou akci Realu.
  • Důležité
    Jakub Řezníček ukázal, jaký je to bojovník. Dostal se k míči a dlouho se snažil úspěšně bojovat hned proti čtyřem protihráčům, ale nakonec to byla příliš velká přesila.
  • Aleš Hruška nyní musel vyrazit z branky, aby zastavil míč po zajímavé přihrávce do vápna na rozběhnutého hráče Realu.
  • Ve druhém poločase se nastavují tři minuty.
  • Hosté se chtěli znovu radovat, ale míč se po jejich kombinaci dostal do branky, jenže je máván ofsajd.
  • Důležité
    Další výborná možnost pro hosty! Gareth Bale vypálil z první a jeho pokus zastavila branková konstrukce Následně míč uklidil Hubník na roh pro Real.
  • Z rohového kopu už hosté nedokázali ohrozit domácí branku.
  • Konec zápasu.
  • Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:14. Ofsajdy: 3:8. Fauly: 11:11.
  • Máme za sebou další vystoupení Viktorie Plzeň v Champions League, které však pro Plzeň nedopadlo dobře. Po prvním poločase, ve kterém Plzeňané inkasovali hned čtyři branky, jsme viděli ve druhé půli další šance Realu Madrid, ze kterých už však byl pouze jeden gól v podání Kroose. Plzeňští hráči se oproti zápasu na hřišti Realu nedokázali příliš prosadit do zakončení a Courtois neměl příliš mnoho práce.

    Plzeň ta podruhé v základní skupině inkasovala pět branek a pokud chce pomýšlet na postup ze třetí pozice alespoň do Evropské ligy bude muset vyhrát v souboji s CSKA Moskva, který ji čeká v příštím hracím kole.
  • Z Plzně je to pro dnešní večer všechno. Děkujeme Vám za pozornost u sledování tohoto výjimečného utkání pro Plzeň a přejeme hezký zbytek dne.