Lidé opouštějí českou kuchyni, asijskou si doma neuvaří, říká organizátorka festivalu Ochutnej Asii
iRozhlas
Na snímku kuchař Vladimír Kokolia z bytové restaurace Debut v Brně připravuje vepřové ramínko s bůčkem v rýžovém octě, podávané s pšeničnými plackami a nakládanou okurkou. | Foto: Igor Zehl | Zdroj: ČTK
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Indové slavili svátek barev
‚Chceme mír‘ i ‚demisi‘. Václavské náměstí opět patřilo protivládní demonstraci
Na Petříně začalo jaro
Jasná červená záře viditelná na desítky kilometrů. Island kvůli sopce vyhlásil další nouzový stav
Pražská odveta Slavie s AC Milán v osmifinále Evropské ligy
Sbírka na drony pro Ukrajinu
Další protest zemědělců
Francouzský prezident Emmanuel Macron zavítal do Prahy
Pohřeb opozičního ruského politika Alexeje Navalného
Setkání premiérů V4 v Praze
Pochod na podporu Ukrajiny v Praze
Protesty českých zemědělců
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn