Šťáva z ovčích očí, býčí žlázy, víno z myších mláďat. Ve Švédsku otevřeli muzeum nechutného jídla
iRozhlas
Pokrm z hlavy, nohou a žaludku ovce, který je populární v Íránu, Afghánistánu, Arménii a Iráku. Hlava a kopyta jsou nejprve ponechány ve studené vodě několik dni a poté se přes noc vaří ve vodě, aby se snížil silný zápach | Zdroj: ČTK/AP
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách
Policejní cvičení před mistrovstvím světa v hokeji v Praze
V řecké Olympii v ruinách chrámu antické bohyně Héry byl slavnostně zapálen olympijský oheň
Superfinále play off extraligy žen a můžu ve florbale v Praze
31. kongres ODS v Ostravě
Nové realismy
Lidé nad Severní Amerikou pozorovali úplné zatmění Slunce
Pochod pro život se v centru Prahy potkal s odpůrci
Nejsilnější zemětřesení na Tchaj-wanu za posledních 25 let
Zničené kakaové plantáže v Ghaně
Indové slavili svátek barev
‚Chceme mír‘ i ‚demisi‘. Václavské náměstí opět patřilo protivládní demonstraci
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn