Jihočeští vědci mají patent na nový způsob zpracování česneku. Sušením vzniká černý česnek
iRozhlas
Rozkrojený syrový kuchyňský česnek | Foto: Jan Bedrníček | Zdroj: Jihočeská univerzita
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Policejní cvičení před mistrovstvím světa v hokeji v Praze
V řecké Olympii v ruinách chrámu antické bohyně Héry byl slavnostně zapálen olympijský oheň
Superfinále play off extraligy žen a můžu ve florbale v Praze
31. kongres ODS v Ostravě
Nové realismy
Lidé nad Severní Amerikou pozorovali úplné zatmění Slunce
Pochod pro život se v centru Prahy potkal s odpůrci
Nejsilnější zemětřesení na Tchaj-wanu za posledních 25 let
Zničené kakaové plantáže v Ghaně
Indové slavili svátek barev
‚Chceme mír‘ i ‚demisi‘. Václavské náměstí opět patřilo protivládní demonstraci
Na Petříně začalo jaro
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn