Autor

Iveta Chlumská

V Českém rozhlasu Region pracuji od dubna 2008 jako moderátorka Dopoledního Regionu a Písniček na přání.

V letech 1995–2008 jsem pracovala jako moderátorka mladoboleslavského rádia Jizera, kde jsem mimo jiné připravovala pořady Dámská jízda, Vaříme s Jizerou a Dechovka na Jizeře. Ráda cestuji, jezdím na kole a pracuji na zahrádce. Miluji přírodu a třídím odpad. :-)

Iveta Chlumská

Film, co mne pořád baví: Jednoznačně trilogie Homolkovi, Světáci, Pelíšky, Vratné lahve, zkrátka filmy s životní realitou.

Hudba, kterou mám ráda: Bez hudby žít neumím. Poslouchám vše, co má rytmus a oduševnělý text. Ten má bezesporu Jarek Nohavica nebo František Nedvěd. Mám ráda také Beatles, Abbu, Bee Gees, Smokie, Phila Collinse. Vyrostla jsem ale na lidovkách.

Kniha, u níž nikdy neusnu: Zaručeně usnu u každé. Zásadně čtu pouze přes den a hlavně v létě u vody, kdy je na to čas a klid. Ráda čtu biografie zajímavých lidí a cestopisné knihy

Motto: Mysli rozumem a chápej srdcem.

RSS autora

Články autora

|Ludmila Vondráková, Iveta Chlumská, Pavel Pavlas |Zprávy z domova

Brandýs nad Labem má novou železniční stanici

Obyvatelům Brandýsa nad Labem se zkrátí cesta na vlak. Po dvoutýdenním testovacím provozu tam dnes začala fungovat nová železniční zastávka. Jmenuje se Brandýs nad Labem - Zápská a leží mezi nádražím a stanicí Brandýs nad Labem - zastávka. Přestože jde o významnou změnu pro tamní obyvatele, otevření nové zastávky se nijak nedotkne jízdního řádu ani intervalu spojů.