Trojan a Ramba na stopě brutální vraždy. Minisérie Docent je tentokrát fikce, říká exšéf mordparty

Česká televize v neděli večer uvede novou detektivní minisérii režiséra Jiřího Stracha s názvem Docent. První z celkem tří dílů diváky zavede do pražských lesů, kde kriminalisté najdou brutálně zavražděnou dívku. Po zločinu bude tentokrát pátrat herecká dvojice Ivan Trojan a Tereza Ramba.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tereza Ramba a Ivan Trojan v nové minisérii Docent

Tereza Ramba a Ivan Trojan v nové minisérii Docent | Zdroj: Česká televize

Scénář detektivní minisérie napsali Josef Mareš a Jan Malinda, oba jsou podepsáni také pod úspěšným seriálem Případy prvního oddělení, který vznikl na motivy skutečných případů.

Minisérie Docent ale ze zločinů, které se opravdu staly, nevychází. „Za těch 30 let jsem něco zažil, takže jsme tam nějaké maličkosti dal, ale jinak je to opravdu fiktivní příběh,“ vysvětlil bývalý šéf mordparty a jeden ze scenáristů Josef Mareš.

Stejně jako v seriálu Případy prvního oddělení, tak i v seriálu Docent se objeví herec Ondřej Vetchý, dokonce i ve stejné roli, a to jako šéf oddělení vražd. Hlavní dvojici detektivů hrají Ivan Trojan a Tereza Ramba.

Třídílná minisérie odstartuje první epizodou s názvem Lesní vražda.

Adéla Burešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme