Četby, rozhlasové hry i zábavné pořady. Odstartovala Pohoda, nová stanice Českého rozhlasu

Hodinu před pátečním polednem odstartovala nová digitální stanice Českého rozhlasu. Nese název Pohoda a posluchačům nabídne mimo jiné stovky ikonických rozhlasových her a pohádek, ranní živé vysílání se známými tvářemi a oblíbené záznamy z rozhlasového archivu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dana Syslová a Tomáš Töpfer

Dana Syslová a Tomáš Töpfer | Foto: Marie Votavová | Zdroj: Český rozhlas

„Stanice je koncipovaná podle svého názvu, takže chceme, aby to byla pohoda, aby to byl klid, aby tam byly pozitivní emoce. Zároveň je nejen pro tu starší věkovou skupinu posluchačů. Budou tam četby, rozhlasové hry, zábavné pořady,“ přiblížil ředitel regionálního vysílání Českého rozhlasu a garant nové stanice Jan Menger.

Přehrát

00:00 / 00:00

Startuje stanice Pohoda

Dodal, že kromě oblíbených záznamů z rozhlasového archivu se můžou lidé těšit i na ranní živé vysílání se známými moderátorskými osobnostmi.

„Z moderátorů tam budou kolegové Václav Žmolík, Martina Vrbová Hynková, Jitka Lukešová, Jana Chládková nebo Tomáš Voženílek.“

Mezi dalšími osobnostmi, které budou na nové stanici slyšet, se kromě moderátorů objeví i herecká dvojice Dana Syslová a Tomáš Töpferem. Ti propůjčili své hlasy staniční znělce, se kterou se posluchači budou setkávat každý den.

Novou stanici si mohou posluchači naladit na přijímačích DAB+, na internetu, v aplikaci můjRozhlas nebo i v televizní síti DVBT2.

Josef Kaňka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme