OBRAZEM: Soubor La Putyka se přesunul na Výstaviště. V úterý večer otevře novou letní scénu Azyl78

Kabaretem Pot a Lesk v úterý večer zahájí svůj program nová scéna Azyl78. Šapitó nechal postavit na holešovickém výstavišti soubor Cirk La Putyka. Vedle něj se představí i další umělci.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Soubor La Putyka postavil venkovní šapitó Azyl78, které poslouží jako provizorní divadelní scéna. Šapitó bude v provozu od května do června, zatímco kmenové prostory Jatka78 budou procházet rekonstrukcí. Otevření Azylu78 v úterý večer zahájí Kabaret Pot a Lesk v Cirku La Putyka.

„Proto jsme to nazvali azyl, že to je střecha nad hlavou pro lidi, kteří v tuto chvíli třeba nemají kde hrát,“ nastínil pro Radiožurnál myšlenku Azylu78 principál Cirku La Putyka Rostislav Novák mladší. Mezi vystupujícími tak dále najdeme jména jako Tata Bojs, Vosto5 nebo Dekkadancers.

Poslední zmíněný taneční soubor divákům nabídne například populární inscenaci Poslední večeře nebo premiéru nového sólového představení Štěpána Pechara s názvem Muž z malty. Ten předvede kombinaci stand-up, tance a kresby.

Josef Kaňka, René Volfík, Julia Pátá Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme