Lucie Výborná v Míru. Zjišťovala, zda fakt existuje Kozubův rázovitý tchán, automechanik Laďa

Na jevišti čím dál populárnějšího ostravského Divadla Mír mluvila Lucie Výborná s Albertem Čubou, Štěpánem Kozubem, Robinem Ferrem a Vladimírem Polákem. Zazpívala Barbara Kanyzová. Inspiruje jeviště Divadla Mír jeho domácí protagonisty k improvizaci? Dostaví se Tři tygři? A fakt existuje Kozubův rázovitý tchán, automechanik Laďa?

Video Ostrava (Aktualizováno: 20:05 28. 1. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Moderátorka Lucie Výborná se tentokrát připravila úplně na všechno – ještě víc než jindy… bo Ostrava!

A jak jste mohli být u toho? V pátek 28. ledna v 18.30 ve vysílání Radiožurnálu, nebo v živém video přenosu na sociálních sítích této stanice Českého rozhlasu.

‚Různorodost je důležitá.‘ Ředitelský tandem SKUTR slibuje, že nechce Národní divadlo zaplavit svou režií

Číst článek

Ostravské Divadlo Mír je známé hlavně díky skečům skupiny Tři tygři. Slávu mu přinesl i seriál sKORO NA mizině, který byl financován z příspěvků fanoušků.

Soubor kolem principála a majitele divadla Alberta Čuby se také dlouhodobě věnuje tvorbě online obsahu, začal s tím už před prvním uzavřením kulturní scény v roce 2020.

Právě koronavirová krize ale umělce přiměla k razantnímu přesunu do virtuálního prostředí. Divadlo proto už přes rok provozuje online placenou platformu MírPlay, kam umisťuje svá videa.

Divadlo tak získalo podle svého mluvčího Jana Lipovského několik tisíc předplatitelů.

Prázdné hlediště Divadla Mír | Zdroj: Divadlo Mír

Lucie Výborná, Tomáš Černý, and Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme