Jiřího Suchého odvezli z představení do nemocnice na vyšetření. Už je v pořádku doma

Herce Jiřího Suchého, který začátkem října oslavil 90, odvezla sanitka v neděli odpoledne z divadla Semafor do Ústřední vojenské nemocnice. V pražských Střešovicích se podrobil vyšetření, nyní už je podle informací Radiožurnálu doma a v pořádku.

Tento článek je více než rok starý.

Praha (Aktualizováno: 21:45 10. 10. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Suchý

Jiří Suchý | Foto: Jana Myslivečková | Zdroj: Český rozhlas

O Suchého indispozici informoval jako první server iDnes.cz. 

Legendárnímu principálovi divadla Semafor se udělalo nevolno kolem 15. hodiny odpoledne, a to na speciální akci spolené s premiérou nového filmu.

„Pana Suchého odpoledne opravdu přijeli ošetřit záchranáři,“ potvrdil Radiožurnálu v neděli večer zdroj, který si nepřál být jmenován. „Odvezli ho do ÚVN na vyšetření a pak domů. Slabě se cítil několik posledních dní,“ dodal. 

Že už je Suchý v pořádku doma, potvrdila produkční divadla Lenka Řiháčková.

Jak připomněla agentura ČTK, Jiří Suchý, který s Jiřím Šlitrem v 60. letech tvořil jednu z nejoriginálnějších i nejpopulárnějších dvojic historie českého divadla, byl několik dní v nemocnici i loni na začátku března. Důvodem byl tehdy kolaps z vyčerpání. Suchý následně zrušil několik představení.

Podle informací ČRo je ale Jiří Suchý už doma a v pořádku.

20:47 – 10. 10. 2021

6 188

aur Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme