'Morální kabaret' Ovčáček čtveráček je dostupný online. Divadlo Zlín ho uvolnilo pro veřejnost

Městské divadlo Zlín zveřejnilo celý záznam divadelní hry Ovčáček čtveráček na serveru Youtube. Podle jeho vyjádření se tak na hru zachycující události z podzimu 2016 mohou podívat i diváci, kteří se do divadla ani do kina nedostali.

Tento článek je více než rok starý.

Zlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kabaret Ovčáček čtveráček má derniéru

Kabaret Ovčáček čtveráček má derniéru | Foto: Městské divadlo Zlín

"Úspěšně skončila jednání o právech k šíření záznamu nekorektního kabaretu Ovčáček čtveráček," uvedlo na svých stránkách ke zveřejnění divadlo. Záznam pochází z derniéry představení v pražských Bohnicích. O to byl takový zájem, že se přenášelo do více než stovky kin po celé republice. Podle divadla tehdy představení zhlédlo 17 652 diváků.  

Mluvčí Ovčáček? Není to Hamlet, jen postavička z kabaretu, říká představitel hradního úředníka

Číst článek

"Často v divadle dostáváme dotaz, jestli neplánujeme pokračování. Uvidíme. I současné dění na politické scéně je stále velkým zdrojem inspirace," uvedlo divadlo.

Představitel hlavní postavy Marek Příkazký už v únoru pro portál iRozhlas.cz odpovídal na dotaz o budoucnosti představení. "Už teď je to svým způsobem historická hra, scénář je ale napsán tak, aby to mohlo fungovat i v budoucnu. Ten bezprecedentní případ chování Hradu. Diváci na debatách říkají, že by se to mělo připomínat jako apoteóza na morálku, respektive nemorálku. Je pravda, že to není úplně politický, ale trošku morální kabaret," řekl tehdy herec.

mos Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme