Dokument o Michaelu Jacksonovi prý láme rekordy v předprodeji

1600 vyprodaných představení - taková je zatím bilance předprodeje lístků na dokumentární film o Michaelu Jacksonovi. Tvrdí to alespoň jeho producenti. Podle jejich odhadů by se mohl snímek zařadit mezi kasovní trháky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Jackson: CD Blood On The DanceFloor / History In The Mix (1997)

Michael Jackson: CD Blood On The DanceFloor / History In The Mix (1997)

Před necelým týdnem zazněla na oficiálních webových stránkách popového krále písnička This is it. Michael Jackson ji nazpíval ještě před náhlou smrtí a měla být jedním z hitů plánované, ale neuskutečněné série padesáti koncertů v Londýně.

Skladba slouží jako ochutnávka dvojalba, které má vyjít koncem měsíce. To je pak doprovodem dokumentárního filmu, který bude mít premiéru 28. října.

V průběhu týdne se na internetových stránkách objevila rozšířená verze klipu. Jsou na ní záběry ze zkoušek a Michael Jackson v žádném případě nepůsobí jako někdo se zdravotními problémy. Naopak, zpívá viditelně s elánem a v plné formě. To potvrzují i vybraní novináři, kteří dostali v Los Angeles pozvánku ke shlédnutí některých pasáží filmu. Snímek je prý směsí klasického záznamu z koncertu a dokumentu o tom, jak se představení připravuje.

Dobrý marketing

V každém případě přináší marketingová strategie před premiérou Jacksonova filmu ovoce. Vyprodalo se prý už 1600 představení. Společnost Sony za film o Jacksonovi zaplatila asi 60 milionů dolarů. Počítá s tím, že jeho úspěch předčí zatím největší filmový hit podobného formátu: Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů, který vydělal přes sedmdesát milionů.

This is it se má hrát ve Spojených státech jen dva týdny. Současně se má ale objevit na plátnech v 75 dalších zemích světa, včetně České republiky.

Vít Pohanka, Lukáš Vincourek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme