Black Panther II, Moon Knight i Cruella. Studio Disney představilo další podrobnosti o chystaných projektech

Studio Disney o víkendu na expu D23 představilo další plánované projekty pro nadcházející roky. Ke snímkům jako Loki nebo Thor: Love and Thunder, o kterých studio Marvel patřící pod Disney uveřejnilo informace před více jak měsícem, se tak přidal například druhý Black Panther nebo seriál Moon Knight. Zástupci společnosti Disney také promluvili o chystaných filmech Cruella a Lady a Tramp.

Anaheim (Kalifornie) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na expu se představil i snímek Black Panther II.

Na expu se představil i snímek Black Panther II. | Foto: Jesse Grant | Zdroj: Profimedia

Na komiksovém sjezdu Comic Con v San Diegu před více než měsícem představila společnost Marvel Studios čtvrtou fázi superhrdinské filmové série. Mezi nimi i snímky jako Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings nebo čtvrtého Thora.

Studio Marvel představilo svou čtvrtou fázi. Kromě nového Thora a Doctora Strange se chystá i Blade

Číst článek

K dříve oznámeným projektům se nyní přidal druhý Black Panther, kterého bude opět režírovat Ryan Coogler. Pokračování příběhu o fiktivním králoství Wakanda, který byl loni nominováný i na Oscara za nejlepší film, má mít preméru 6. května 2022.

Rozšíří se i nabídka seriálů, které nabídne chystaná platforma Disney+. Ta má začít v rámci Spojených států amerických fungovat na konci roku 2019. Marvel Studios na ní představí série Moon Knight, Ms. Marvel a She Hulk. Už dříve studio oznámilo, že bude na platformě vysílat i seriály The Falcon and the Winter Soldier a WandaVision.

Na expu byly také představeny další podrobnosti k rodinným filmům společnosti Disney. Chystaný remake známého animovaného snímku z roku 1955 Lady a Tramp ukázal svůj první trailer. Film by měl mít premiéru 9. listopadu 2018 na platformě Disney+.

Nového zpracování se dočká i snímek 101 dalmatinů s názvem Cruella, ve kterém se představí Emma Stoneová. O víkendu studio ukázalo první fotografii jejího kostýmu.

Expo D23 pořádá oficiální fanklub Walt Disney Company. Byl založen v roce 2009. Písmeno D v názvu odkazuje právě na filmovou společnost a číslo „23“ na rok založení studia.

null

null

dok Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme