Bohatá přehlídka kostýmů a filmové novinky. Podívejte se, jak to vypadalo na 50. ročníku Comic Conu

Minulý týden se uskutečnil každoroční multižánrový sjezd komiksových fanoušků Comic Con. Festival probíhá čtyři dny a účastní se ho nejen filmový fanoušci, ale i tvůrci komiksů a filmů, herci a další zajímaví hosti. Během Comic Conu autoři často oznamují filmové novinky.

San Diego Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Od úplně prvního Comic Conu v roce 1970 uběhlo již 50 let. Během svojí existence se původní Comic Con, který se zaměřoval hlavně na komiksy a žánry jako sci-fi a fantasy, proměnil v největší setkání fanoušků populární kultury. Čtyřdenní festival nabízí bohatý program plný přednášek, promítání, deskových her, účast filmových hvězd a mnoho dalšího. Návštěvníci se mohou setkat se zástupci filmových studií jako Marvel, Netflix nebo tvůrci Star Treku.  

Studio Marvel představilo svou čtvrtou fázi. Kromě nového Thora a Doctora Strange se chystá i Blade

Číst článek

Letošní Comic Con odhalil spoustu filmových novinek, které můžeme očekávat v letech 2020 a 2021. Kromě klasických hrdinů, jako Thor a Doctor Stanger, Marvel představil nové hrdinky. Ve snímku The Eternals se můžeme těšit na Angelinu Jolie.

Fanoušci se na akci oblékají do kostýmů svých oblíbenách postav, ve kterých se vydají do ulic San Diega. Přehlídka je to opravdu bohatá.

Fanoušci si přijeli v kostýmech užít čtyřdenní festival | Zdroj: Reuters

sle Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme