Tajemství úspěchu? ‚Být hodný k lidem, které potkávám,‘ říká nejlépe placený herec Hollywoodu

Americký akční herec, producent a podnikatel Dwayne Johnson byl v roce 2017 nejlépe placeným hercem Hollywoodu. Vydělal si v přepočtu 2,76 miliardy korun a tvrdí, že nejdůležitější věcí je být milý a hodný na lidi, kteří mu v životě zkříží cestu.

Tento článek je více než rok starý.

Hollywood Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

(Zleva) Kevin Hart, Karen Gillanová, Jack Black a Dwayne Johnson ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli

Dwayne Johnson (úplně vpravo) ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli! | Zdroj: Falcon

V roce 2017 byl podle serveru Flipboard s výdělkem 124 milionů dolarů (2,76 miliardy korun) nejlépe placeným hercem v Hollywoodu. Řeč je o Dwaynu Johnsonovi, 46letém svalovci, kterému se také přezdívá The Rock (Skála).

Akční superhvězda se objevila i ve dvou letošních filmech. Prvním z nich je Rampage Ničitelé, v němž Dwayne zachraňuje svět před ohromnými zmutovanými zvířaty. Ve filmu Mrakodrap pak zachraňuje svou rodinu z nejvyšších pater hořící výškové budovy.

Vedle rozjeté herecké kariéry je Dwayne aktivní také na sociálních sítích. Na twitteru má 13 milionů sledujících, 53 milionů na facebooku a 108 milionů lidí jej sleduje na instagramu.

A jaké je jeho tajemství k úspěšné kariéře? První – nejdůležitější a přitom nejjednodušší – věcí je prý být hodný k lidem, s nimiž se v životě setká.

mat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme