Zabiják ve výslužbě, nesmrtelný agent nebo závodní drama. Tipy na tři akční filmy dostupné online

Co se stane, když vysloužilému nájemnému vrahovi zabijí milovaného psa? Jak dopadne střet dvou legend automobilového závodění? A dokáže agent Ethan Hunt i napopáté zachránit svět před katastrofou? To zjistíte, dáte-li šanci filmovým tipům od Radiožurnálu. Keanu Reeves, Tom Cruise a Christian Bale s Mattem Damonem se představují v hlavních rolích akčních filmů, které jsou dostupné online.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tom Cruise ve filmu Mission: Impossible - Fallout

Tom Cruise jako agent Ethan Hunt ze série Mission Impossible. | Zdroj: Cinemart

Třikrát John Wick

John Wick je film o bývalém zabijákovi, kterého zloději vyruší na jeho odpočinku. John Wick se vydává na svou nesmlouvavou vendetu a stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů – nájemných vrahů. Keanu Reevese v hlavní roli osamělého drsňáka si rychle oblíbili fanoušci akčních filmů, a tak došlo na dvě plnohodnotná pokračování. Videotéka Aerovod nově zařadila do svojí nabídky všechny tři díly série.

Ford proti Ferrari

Le Mans ’66 je dynamické a velmi chytré akční drama z automobilového prostředí. Matt Damon a Christian Bale v nich hrají skutečné postavy šedesátých let - amerického konstruktéra Carrolla Shelbyho (Damon) a neohroženého britského řidiče Kena Milese (Bale). Společně tito dva čelí nejen závodním vozům Ferrari a dalším soupeřům, ale také šéfům z korporátního prostředí vlastní stáje Ford. Drama o 24hodinovém motoristickém závodě Le Mans a o nezdolném chlapském kamarádství a umění i prohrávat je jedním z akčních filmů v nabídce HBO GO.

Ethan Cruise Hunt

Zvláštní agent Ethan Hunt je hlavním hrdinou špionážních thrillerů Mission: Impossible s Tomem Cruisem v hlavní roli zachránce světa. Nejen postava agenta Hunta, ale i samotný Cruise pracující často bez zastupujících kaskadérů opakovaně dokazují, že v Hollywoodu nepatří do starého železa.

V pátém díle Mission: Impossible – Národ grázlů Huntovým protivníkem není jen utajená teroristická organizace Syndikát (mezinárodní organizace bývalých špičkových agentů), ale i ředitel CIA. Napínavé akci plné zvládání zdánlivě nemožných cílů nechybí ani určitá míra nadsázky a radosti ze společné hry tvůrců a diváků.

Pátý díl Mission: Impossible – Národ grázlů můžete vidět na Netflixu.

Pavel Sladký Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme