Kvůli druhé vlně koronaviru nebude ani mimořádný 54 ½ ročník filmové přehlídky v Karlových Varech

Čtyřdenní nesoutěžní přehlídkou chtěli pořadatelé alespoň částečně vynahradit zrušený červencový termín. Promítat chtěli od 18. do 21. listopadu v Karlových Varech.

Tento článek je více než rok starý.

Karlovy Vary Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Studio Najbrt představilo také vizuál 54 ½ ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Studio Najbrt představilo také vizuál 54 ½ ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary | Foto: Studio Najbrt

Bohužel situace je taková, jaká je, a musíme zrušit i tuto akci,“ vysvětluje prezident karlovarské filmové přehlídky Jiří Bartoška, který se svým týmem představil program půltého ročníku teprve před měsícem. Akce nebude vzhledem k tomu, že i nadále trvají vládní opatření kvůli koronavirové pandemii.

„Věříme, že se vše zlepší a 55. ročník proběhne v červenci v Karlových Varech jako velký, normální festival,“ dodává Jiří Bartoška. Filmová přehlídka by podle současných plánů měla začít 2. července a potrvá až do 10. července 2021.

54 ½

Po zveřejnění filmového programu 19. října pořadatelé odložili předprodej vstupenek kvůli nejistému vývoji šíření nemoci covid-19. 

Představujeme program filmů, který jsme pro vás připravili na mimořádný 54 ½ #MFFKV. Vzhledem k opatřením vlády souvisejícím s šířením koronaviru i my čekáme na další vývoj, a proto prozatím pozastavujeme spuštění předprodeje vstupenek, ohlášené na 21. 10.
kviff.com/cs/program/kat…

15:15 – 19. 10. 2020

3 5

Divákům chtěli na mimořádném ročníku promítat například britsko-kanadské drama Klícka s Judem Lawem v hlavní roli. Režisér Sean Durkin jej poprvé představil publiku letos v lednu na festivalu Sundance.

Martin Hrnčíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme