Nového Bonda natočí Fukunaga. Snímek bude mít premiéru v únoru 2020

Bond má nového režiséra, oznámili ve čtvrtek dopoledne producenti s představitelem hlavního hrdiny Danielem Craigem na twitterovém účtu filmu. Pětadvacátého pokračování série o britském špiónovi se ujal režisér Cary Fukunaga. První klapka má padnout 4. března 2019 v anglických studiích Pinewood. Světová premiéra snímku je pak plánovaná na 14. února 2020.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Představitel Jamese Bonda Daniel Craig na premiéře filmu Spectre

Představitel Jamese Bonda Daniel Craig na premiéře filmu Spectre | Foto: Luke MacGregor | Zdroj: Reuters

„Jsme rádi, že spolupracujeme zrovna s Carym. Jeho všestrannost a inovace z něj činí vynikající volbu pro naše další dobrodružství Jamese Bonda,“ píší v oznámení producenti připravovaného snímku Michael G. Wilson a Barbara Broccoli.

Celkem už pětadvacátý návrat agenta 007 na široká plátna postrádal režiséra od srpna, kdy britský filmař Danny Boyle oznámil, že kvůli „tvůrčím rozdílům“ projekt opouští. Spolu s ním z příprav odstoupil také spoluscenárista John Hodge, který se s Boylem podílel už na kultovním Trainspottingu.

Americký režisér Cary Fukunaga stojí ze kriticky úspěšným válečným dramatem Bestie bez vlasti a adaptací románu Jana Eyrová, připomíná server Variety. V roce 2014 získal televizní cenu Emmy za režii první série Temného případu s Matthewem McConaugheyem a Woodym Harrelsonem.

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme