James Bond se do kin vrátí na podzim 2019. Scénář napíší autoři předchozích filmů s Craigem

Nové dobrodružství agenta Jejího Veličenstva Jamese Bonda by se mělo v amerických kinech začít promítat 8. listopadu 2019. Oznámily to produkční společnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions. Už dříve potvrdila dlouholetá producentka akční série Barbara Broccoliová, že v roli agenta 007 bude pokračovat anglický herec Daniel Craig.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Daniel Craig aka James Bond

Daniel Craig aka James Bond | Zdroj: Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

V Bondově vlasti, Spojeném království, a ve zbytku světa včetně Česka proběhne premiéra nového snímku „tradičně" o něco dříve než ve Spojených státech, stojí v prohlášení na oficiálních stránkách, které jsou věnovány postavě kultovního agenta 007.

Craig změnil názor. Žíly si podřezávat nebude a zůstane agentem 007 Jamesem Bondem

Číst článek

Napsáním scénáře k pětadvacáté bondovce byli opět pověřeni Neal Purvis a Robert Wade, kteří jsou podepsaní již pod filmy Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre.

Ve všech čtyřech jmenovaných bondovkách hlavní roli ztvárnil Daniel Craig. V pondělním prohlášení není o hereckém obsazení ani zmínka. Kdo si v nové bondovce zahraje a kdo ji bude režírovat, chtějí produkční společnosti zveřejnit až později. Před dvěma týdny ale dlouholetá producentka oznámila, že si Craig své rozhodnutí nehrát agenta 007 rozmyslel a objeví se i v 25. filmu s Jamesem Bondem.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme