OBRAZEM: ‚Král bohémů‘ Johnny Depp přijel do Karlových Varů. Hodiny na něj čekaly stovky fanoušků

Na amerického herce, producenta a muzikanta Johnnyho Deppa čekali u Thermalu v Karlových Varech fanoušci dlouhé hodiny. Zaplněné prostranství před hotelem se dočkalo před 14:00, kdy Depp přijel, pozdravil se s lidmi, desítkám z nich rozdal autogram a davy skandujících si viditelně užíval. Podobně vstřícný byl i při uvedení filmu Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který na festivalu v pátek společně s dalšími tvůrci představil.

Tento článek je více než rok starý.

Fotočlánek Karlovy Vary (Aktualizováno: 21:18 27. 8. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Okolí hotelu Thermal bylo v pátek na místě snad ještě plnější než při zahájení festivalu. Lidé stáli i na schodech a římsách protilehlé zdi nad řekou Teplá, oblehli i zábradlí nad řekou. Také okna protější ulice byla plná nadšenců.

Americký herec působil skromně, ale také potrápil ochranku, když se bez okolků vydal podepisovat fotografie, kresby, vstupenky do kina a další věci.

Filmový kritik Fila: Organizátoři Deppa do Varů pozvali, cenu mu ale nedají. Mazaně se z toho vyvlékli

Číst článek

V davu byli i fanoušci oblečení do kostýmů, například Pirátů z Karibiku, kde Depp ztvárnil pirátského kapitána Jacka Sparrowa, nebo z Alenky v říši divů, kde rovněž zazářil.

Ani po uvedení filmu se dav fanoušků výrazně nezmenšil. A Johnny Depp i při odchodu z hotelu Thermal znovu rozdával autogramy každému, na koho dosáhnul.

Před hotelem strávil asi 20 minut, než odjel i proto, že se blížilo přivítání dalšího exkluzivního hosta festivalu, amerického herce, spisovatele, scénáristy a producenta Ethana Hawka.

Depp v pátek v Karlových Varech uvedl dokumentární film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem.

Kromě Deppa, který je dlouholetým přítelem hudebníka a básníka Shana MacGowana, jej přijeli představit režisér Julien Temple, MacGowanova žena Victoria Clarkeová a producent Stephen Deuters.

‚Král bohémů‘

Temple při pátečním představení filmu Deppa označil za „krále bohémů“, což pobavilo přítomné včetně slavného herce.

Dobrá nálada neopustila americkou hvězdu ani na pódiu Velkého sálu hotelu Thermal, kde ochotně pózoval s diváky a podepisoval další fotografie.

Kromě pátečního snímku o irském punkovém básníkovi a frontmanovi slavných The Pogues MacGowanovi v sobotu uvede drama Minimata, v němž ztvárnil hlavní roli.

Johnny Depp má za sebou tři oscarové nominace, získal Zlatý glóbus, Cenu Screen Actors Guild pro nejlepšího herce, ale i 14 vítězství v People’s Choice Award udílené filmovými fanoušky.

V posledních letech se potýká s problémy včetně neprokázaných obvinění z domácího násilí v souvislosti s rozvodem s herečkou Amber Heardovou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme