Keanu Reeves natáčí v Praze. V akčním filmu si opět zahraje nájemného zabijáka

V Praze začalo natáčení dalšího dílu akčního snímku John Wick s Keanu Reevesem v hlavní roli. Radiožurnálu to potvrdily dva nezávislé zdroje. Už o víkendu se ale objevily na sociálních sítích fotky fanoušků se známým hollywoodským hercem, který přijel do Česka s předstihem.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Keanu Reeves ve filmu John Wick 3

Keanu Reeves ve filmu John Wick 3 | Zdroj: Vertical Ent.

Keanu Reeves se ve volném pokračování s názvem Ballerina znovu představí jako nájemný zabiják, se kterým si není radno zahrávat. Tentokrát ale bude pomáhat vražedné baletce, kterou si zahraje Ana de Armasová. Herečka se už dříve objevila třeba v zatím poslední bondovce Není čas zemřít.

Štáb Johna Wicka bude natáčet v centru Prahy, ale i blízkém okolí. V produkčním plánu mají také zastávku v Rakousku. Poslední klapka by pak měla padnout v únoru příštího roku.

Novinky o natáčení potvrdil Jon Feltheimer, ředitel distribuční společnosti Lionsgate. V interview pro internetový magazín Indiewire uvedl, že se fanoušci Johna Wicka dočkají i počítačové hry.

Martin Hrnčíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme