Zemřela herečka Kelly Prestonová, manželka Johna Travolty. Bylo jí 57 let

Ve věku 57 let zemřela herečka Kelly Prestonová, známá například z filmů Jerry Maguire nebo Dvojčata. Podle agentury AP to v neděli večer oznámil její manžel, herec John Travolta.

Tento článek je více než rok starý.

Washington Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

John Travolta s manželkou Kelly Prestonovou v roce 2018

John Travolta s manželkou Kelly Prestonovou v roce 2018 | Foto: Eric Gaillard | Zdroj: Reuters

„S těžkým srdcem sděluji, že moje nádherná žena Kelly prohrála dvouletý souboj s rakovinou prsu,“ napsal herec John Travolta, který se proslavil ústřední rolí v muzikálu Pomáda. Společně spolu měli tři děti.

Prestonová měla za sebou dlouhou televizní a filmovou kariéru a několikrát na plátně vystupovala také po boku manžela. Setkali se v roce 1988 při natáčení filmu The Experts, později spolu účinkovali například v kasovním propadáku Bojiště Země: Sága roku 3000.

Nejhorším filmem roku je muzikál Cats. Zlaté maliny se letos předávaly pouze online

Číst článek

V roce 2009 zemřel jejich nejstarší syn Jett. Rodina se následně dostala do soudního sporu s řidičem ambulance, který byl k případu přivolán. Ten čelil obviněním z toho, že se se svým právníkem snažil od hvězdného páru vynutit 25 milionů dolarů za to, že nezveřejní údajně citlivé informace ohledně okolností Jettovy smrti.

Kauza nakonec nedospěla k rozsudku, Travolta se rozhodl, že v případu nebude dále pokračovat údajně kvůli tlaku, který proces a synova smrt vyvíjely na jeho rodinu.

Prestonová i Travolta se pak vrátili k hraní, naposledy se spolu objevili ve snímku Gotti z roku 2018.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme