OBRAZEM: Festivalová sobota byla dnem speciálního vysílání Radiožurnálu

Sobota na karlovarském festivalu patří speciálnímu vysílání Radiožurnálu. Do mobilního studia R-Stream na Sadové kolonádě během dne zavítaly nejen filmové osobnosti. Den s Radiožurnálem vrcholí v 19.00 formou show s večerními hosty Štěpánem Kozubem a Jiřím Krhutem. Z mobilního studia speciál moderují Vladimír Kroc a Jan Pokorný.

Tento článek je více než rok starý.

Karlovy Vary Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Během dne se ve festivalovém přenosovém voze Radiožurnálu vystřídalo mnoho hostů. Jan Pokorný nejprve přivítal herečku Pavlu Tomicovou a Šimona Holého, režiséra filmu A pak přišla láska..., ve kterém si zahrála šedesátiletou ženu s celoživotním deficitem lásky. Při rozhovoru došlo také na téma smíchu.

Smích je znakem člověka, říká herečka Tomicová. Ve filmu hraje ženu s celoživotním deficitem lásky

Číst článek

„V životě je smích strašně důležitý, bez humoru bych nemohla fungovat, strašně ráda se směji. Bohužel někdy hodně nahlas. Na jevišti je to někdy problém, protože ne každá postava se může smát jako já. Pláč je stejný, všichni pláčeme stejně, ale smích je znakem člověka,“ uvedla Pavla Tomicová.

Popovídat si do vozu přišly také herečky Eliška Křenková nebo Veronika Žilková.

Do vozu poté dorazily i další osobnosti jako herec Martin Finger, režiséři Jan Hřebejk a Ondřej Sokol nebo muzikant Adam Mišík. Odpoledne pak ve voze přivítal Vladimír Kroc herce z Divadla Járy Cimrmana Miloně Čepelku a Petra Bruknera.

Dorazil s nimi také Patrik Ulrich, režisér projektu Stopy Járy Cimrmana, který má za cíl „zmapovat většinu míst, která jsou spojena s životem a dílem Járy Cimrmana“.

hav, Radiožurnál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme