Na Filmovku se serverem iROZHLAS.cz. Vyhrajte diváckou akreditaci na přehlídku v Uherském Hradišti

České premiéry, retrospektiva polského klasika Andrzeje Wajdy i výběr z němých filmů Bustera Keatona. Takový program nabízí letošní Letní filmová škola v Uherském Hradišti. Chcete se jí také zúčastnit? V bleskové soutěži serveru iROZHLAS.cz můžete vyhrát dvoudenní akreditaci, konkrétně na úterý a středu 11. a 12. sprna.

SOUTĚŽ Uherské Hradiště Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Letní filmová škola (archivní foto z roku 2019)

Letní filmová škola (archivní foto z roku 2019) | Foto: AČFK | Zdroj: Letní filmová škola Uherské Hradiště

„Filmovka“, která se tradičně odehrává v srdci slovácké metropole, letos kvůli epidemii koronaviru nabídne program pouze pro akreditované návštěvníky. Nebudou se proto konat ani žádné akce, na které by měla volný přístup veřejnost.

Akreditaci na filmovou přehlídku můžete využít v úterý a ve středu 11. a 12. srpna. Stihnete tak například druhou projekci nového česko-slovenského dramatu Žáby bez jazyka nebo světovou premiéru černobílého snímku Bohdana Slámy s názvem Krajina ve stínu.

Pravidla soutěže

Přečtěte si Obecná pravidla soutěže se zpravodajským serverem iROZHLAS.cz

Z doprovodného programu vás bude čekat také koncert Prago Union nebo debata s dokumentaristou Vítem Klusákem o jeho hitu V síti, který v kinech nadále překonává rekordy v návštěvnosti.

Nezapomeňte si také ve středu 12. srpna na 15.00 udělat cestu do Stanu Českého rozhlasu, kde bude novinářka Lenka Kabrhelová natáčet speciální filmovou epizodu svého podcastu Vinohradská 12 před živým publikem.

Pokud se chcete zapojit do soutěže o 5 dvoudenních akreditací na Letní filmovou školu, napište nám až do tohoto pátku 7. srpna do 12.00 na e-mailovou adresu irozhlas@rozhlas.cz odpověď na následující otázku:

V roce 2018 si Letní filmová škola připomínala stoleté výročí vzniku Československé republiky. Vracela se ale také k tvorbě jednoho významného filmaře, který by se v tom roce dožil sta let. O kterém režisérovi je řeč?

Do odpovědi uveďte:

  • Jméno a příjmení a telefonní kontakt, kam vám můžeme v případě výhry zavolat
  • e-mail

Výherce bude server iROZHLAS.cz losovat ze správných odpovědí, každý se může zúčastnit pouze jednou. Více se dočtete v pravidlech.

red Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme