Nová bondovka Není čas zemřít se znovu odkládá. Premiéra má být až začátkem října

Premiéra nejnovějšího dílu filmové série s britským agentem Jamesem Bondem se kvůli neutuchající pandemii znovu odkládá, tentokrát z letošního dubna na 8. října. Na oficiální stránce filmu to v pátek oznámili producenti. Podle agentury Reuters jde o další ránu pro provozovatele kin, kteří usilují o oživení svého podnikání silně zasaženého šířením koronaviru.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Daniel Craig jako James Bond ve filmu No Time To Day (Není čas zemřít)

Daniel Craig jako James Bond ve filmu No Time To Day (Není čas zemřít) | Zdroj: Forum Film

Ve filmu s názvem Není čas zemřít a rozpočtem 200 milionů dolarů, tedy asi 4,3 miliardy korun, vystoupí naposledy v roli Bonda herec Daniel Craig, jeho úhlavního nepřítele si pak zahrál americký herec Rami Malek, držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody.

Místo Martini upřednostňoval pivo. Agent James Bond podle polského ústavu skutečně existoval

Číst článek

Snímek měl být původně uveden do kin loni v dubnu, pak v listopadu 2020, následně letos v dubnu a nyní má termín premiéry v říjnu.

Hollywoodská studia se obecně obávají vypustit do světa největší předpokládané kasovní trháky, dokud trvá pandemie koronaviru. Kvůli ní musela kina na mnoha místech zcela zavřít a jinde propastně klesla jejich návštěvnost.

„Bondovky“ jsou přitom tradičně jedny z nejvýdělečnějších světových filmů, díl Spectre z roku 2015 utržil po celém světě 880 milionů dolarů (18,9 miliardy korun), o tři roky starší Skyfall pak přes miliardu dolarů (21,4 miliardy korun).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme