Předávání Oscarů bude opět bez moderátora. Televize ABC slibuje velmi zábavnou show

Letošní galavečer u příležitosti předávání cen americké filmové akademie Oscar nebude mít stejně jako loni hlavního moderátora. Oznámila to televize ABC, která přenos organizuje. Předávání Oscarů se uskuteční 9. února.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ceny Oscar (ilustrační foto)

Ceny Oscar (ilustrační foto) | Foto: Mario Anzuoni | Zdroj: Reuters

Předávání se loni obešlo bez moderátora poprvé po třiceti letech. Televizní sledovanost se tehdy po čtyřletém poklesu zvýšila.

Organizátoři oznámili, že hodlají zopakovat aranžmá, které se loni ujalo. Show prý bude „neuvěřitelně“ zábavná. Nominace na Oscary budou oznámeny v pondělí.

Joker si vysloužil 11 nominací na britské ceny BAFTA, k favoritům patří i Tenkrát v Hollywoodu a Irčan

Číst článek

V posledních letech bylo hledání moderátora poměrně obtížné. V roce 2019 se americký komik Kevin Hart vzdal role moderátora pouhé dva dny poté, co veřejnosti s nadšením oznámil, že ji přijal.

Učinil tak poté, co se na veřejnosti objevily jeho téměř deset let staré příspěvky z twitteru, ve kterých se necitlivě vyjadřoval na adresu lidí s menšinovou sexuální orientací.

Ostatní moderátoři naráželi na kritiku, že jejich humor je příliš surový, či naopak moc krotký, nebo že jejich vtipy jsou příliš politické.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme