V Tarantinově novém filmu o pozadí vražd Charlese Mansona si zahrají DiCaprio a Pitt

V novém snímku režiséra Quentina Tarantina nazvaném Once Upon a Time in Hollywood (Kdysi dávno v Hollywoodu), který vypráví o hlavním městě filmového průmyslu v dobách hipíků a ve stínu řádění vraha Charlese Mansona, si hlavní role zahrají hvězdy Leonardo DiCaprio a Brad Pitt. Oznámilo to filmové studio Sony Pictures, které za filmem stojí.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Quentin Tarantino s Umou Thurman

Quentin Tarantino s Umou Thurman | Zdroj: Reuters

DiCaprio se ujme postavy Ricka Daltona, dohasínající hvězdy westernového seriálu, jeho kaskadérského dvojníka Cliffa Bootha pak bude hrát Pitt.

Zemřel Charles Manson, vůdce kultu odpovědného za sedm vražd na konci 60. let

Číst článek

„Oba se neúspěšně snaží prosadit v Hollywoodu, který již nepoznávají. Ale Rick má velmi slavnou sousedku – Sharon Tateovou,“ uvedlo studio Sony Pictures v prohlášení.

Tateová, tehdy manželka režiséra Romana Polanského, je jednou z obětí Mansona a jeho následovníků. Skupina během dvou dní v srpnu 1969 povraždila v Los Angeles sedm lidí, Tateové tehdy bylo 26 let a byla v osmém měsíci těhotenství.

Manson byl odsouzen k doživotí a loni v listopadu ve věku 83 let zemřel.

Film půjde do kin příští rok 9. srpna, tedy u příležitosti 50. výročí smrti Tateové. Tarantino sdělil, že na scénáři pracoval pět let.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme