Americké herecké sdružení nejvíce ocenilo film Všechno, všude, najednou. Ten je favoritem Oscarů

Udílení cen amerického Sdružení filmových a televizních herců (SAG) v noci na pondělí v Los Angeles ovládlo vědecko-fantastické akční drama Všechno, všude, najednou. Získal i hlavní cenu za nejlepší herecké obsazení.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michelle Yeohová ve snímku Všechno, všude, najednou

Michelle Yeohová ve snímku Všechno, všude, najednou | Zdroj: Bontonfilm

Dobrodružný film s komediálními prvky si ziskem dalšího ocenění upevnil pozici favorita březnového udílení Oscarů, které se bude konat 12. března. Film vypráví o čínsko-americké majitelce prádelny bojující s daňovým přiznáním uprostřed rodinné krize, když nabude schopnosti prostupovat paralelními světy.

Cenu americké filmové kritiky získalo sci-fi Všechno, všude, najednou. Bodovala také Blanchettová

Číst článek

V posledních týdnech snímek Dana Kwana a Daniela Scheinerta získal řadu hollywoodských trofejí, naposledy o víkendu hlavní cenu Sdružení amerických producentů (PGA).

V neděli film získal cenu za nejlepší herecký herecké obsazení i ocenění v jednotlivých hereckých kategoriích. Cenu za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli dostala malajsijská umělkyně Michelle Yeohová, známá například z filmů Tygr a drak (2000) nebo Gejša (2005), a ve vedlejších rolích byli oceněni Ke Huy Quan a Jamie Lee Curtis.

Dvouhodinový multižánrový snímek Všechno, všude, najednou je letos na Oscara nominován v 11 kategoriích včetně nejlepšího filmu, režie, scénáře i herečky v hlavní roli.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme