Remake Zjizvené tváře natočí režisér Luca Guadagnino podle scénáře od bratří Coenů

Remake kultovního snímku Zjizvená tvář by měl natočit italský režisér Luca Guadagnino podle scénáře od bratří Joela a Ethana Coenových. Informoval o tom server Variety. Projekt, který se vrací ke klasickému gangsterskému příběhu zfilmovanému poprvé v roce 1932, v posledních deseti letech prošel komplikovaným vývojem a vystřídala se na něm řada slavných tvůrců včetně režisérů Davida Yatese či Antoinea Fuquy.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Al Pacino ve filmu Zjizvená tvář.

Al Pacino ve filmu Zjizvená tvář. | Zdroj: Profimedia

Příběh inspirovaný osudem ganstera Ala Caponeho proslavila verze Briana De Palmy z roku 1983, v níž hlavního hrdinu hrál Al Pacino a jeho ženu Michelle Pfeifferová. Tentokrát by měl hlavní roli převzít mexický herec Diego Luna.

Pro 48letého Guadagniniho bude podle Variety Zjizvená tvář prvním pokusem o režii předpokládaného kasovního trháku. Tento režisér se dosud věnoval převážně divácky náročnějším snímkům a nejvíce na sebe upoutal filmem Dej mi své jméno, který získal čtyři nominace na filmovou cenu Oscar za rok 2017 a nakonec byl zlatou soškou oceněn v kategorii nejlepšího scénáře podle předlohy.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme