Nejhorším filmem roku je muzikál Cats. Zlaté maliny se letos předávaly pouze online

Ceremoniál tradičních filmových anticen Zlaté maliny byl už dříve zrušen kvůli zpřísněným podmínkám kvůli šíření nákazy koronavirem. Pořadatelé tak letošní „vítěze“ oznámili v krátkém videu zveřejněném v pondělí na YouTube. Celkem šest cen získal muzikál Cats, a to nejen za nejhorší film roku, ale také za herecké výkony, scénář, režii nebo nejhorší filmovou kombinaci, za kterou byl označen „náhodný polokočičí/pololidský smotek chlupů“.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedle Rebel Wilsonové a Jamese Cordena (oba za Cats) předvedli v uplynulém roce nejhorší herecké výkony John Travolta (za thriller The Fanatic a akční snímek Trading Paint) a Hillary Duffová (za horor The Haunting of Sharon Tate). Dvě ceny si odnesla také pátá část ságy o Rambovi s podtitulem Poslední krev.

Rituální ‚kočičandí‘ besídka v muzikálu Cats skončí jako propadák, nebo kultovní klasika

Číst článek

Jediná pozitivní cena, kterou organizátoři udělují těm, co se podle nich zvládli vymanit z účinkování v propadácích a stali se uznávanými umělci, putovala Eddiemu Murphymu za jeho výkon v životopisné komedii Jmenuje si Dolemite.

Spolu s ním byli v této kategorii nominováni Keanu Reeves (za akční John Wick 3 a pokračování animované série Toy Story 4), Adam Sandler (za thriller Drahokam), Jennifer Lopezová (za drama podle skutečné události Zlatokopky) a Will Smith (za remake klasické pohádky studia Walta Disneyho Aladdin).

Ocenění Razzie Redeemer Awards (Zlatá malina za nejlepší vykoupení) se předává od roku 2014. K jejím dřívějším laureátům patří například Ben Affleck, Sylvester Stallone nebo Melissa McCarthyová.

PŘEHLED VÍTĚZŮ ZLATÝCH MALIN ZA ROK 2019

Nejhorší snímek
Cats

Nejhorší herec v hlavní roli
John Travolta (The Fanatic, Trading Paint)

Nejhorší herečka v hlavní roli
Hilary Duffová (The Haunting of Sharon Tate)

Nejhorší herec ve vedlejší roli
James Corden (Cats)

Nejhorší herečka ve vedlejší roli
Rebel Wilsonová (Cats)

Nejhorší filmová kombice
Náhodný polokočičí/pololidský smotek chlupů (Cats)

Nejhorší režie
Tom Hooper (Cats)

Nejhorší scénář
Lee Hall, Tom Hooper (Cats)

Nejhorší remake, sequel nebo rip-off
Rambo: Poslední krev

Nejhorší bezohledné ignorování lidského života nebo veřejného majetku
Rambo: Poslední krev

Zlatá malina za nejlepší vykoupení
Eddie Murphy (Jmenuje se Dolemite)

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme