Šestileté čekání skončilo. AC/DC vydali nový singl Shot In The Dark k připravovanému albu

Australská hardrocková kapela AC/DC vydala ve středu ráno nový singl k připravovanému albu PRW/UP. Jmenuje se Shot In The Dark a „elektrikáři“ se v něm představují ve staré dobré sestavě i formě. Podle německého hudebního magazínu Rolling Stone singl svědčí o triumfálním návratu.

Tento článek je více než rok starý.

Canberra Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový singl vyšel šest let po zatím posledním albu Rock or Bust. Jde o kratší píseň, která trvá jen tři minuty a šest vteřin. Podle Rolling Stone v ní AC/DC nepřichází s žádnými experimenty, ale přináší klasický zvuk, kterými se kapela založená bratry Youngovými proslavila.

Zemřel kytarista a spoluzakladatel AC/DC Malcolm Young. Naposledy s kapelou hrál v roce 2014

Číst článek

Album – a tedy i singl – natáčí kapela AC/DC ve staré sestavě. K jediné stálici, poslednímu žijícímu zakladateli kapely a hlavnímu kytaristovi Angusi Youngovi se vrací hlavní zpěvák Brian Johnson, který měl problémy se sluchem. Proto ho musel na posledním turné k albu Rock or Bust nahradit zpěvák Guns N' Roses Axl Rose.

Vrátil se také baskytarista Cliff Williams, který nedávno ukončil členství v kapele, protože se cítil unavený. Za bicími vystřídal Chrise Sladea Phil Rudd, který hraje s AC/DC s přestávkami od roku 1975, ale v poslední době měl problémy s drogami a zákonem. Zesnulého Malcolma Younga jako druhého kytaristu nahradil jeho synovec Stevie Young.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

ARE YOU READY? #PWRUP ⚡

Příspěvek sdílený AC/DC (@acdc),

pj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme