Britská zpěvačka Adele: Hudba je moje terapie, nechodím do studia s myšlenkou, že musím vydat hit

‚Nejosobitější album, jaké jsem kdy vytvořila.‘ Přesně takhle označuje svou novou, v pořadí čtvrtou studiovou desku britská zpěvačka Adele. Hvězda se na ní svěřuje s tím, že za posledních 6 let se její život velmi změnil, a to i kvůli rozchodu. Jak ale řekla pro stanici Beats One, hudba jí pomohla zvednout se na nohy.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvačka Adele na předávání hudebních cen Grammy

Zpěvačka Adele na předávání hudebních cen Grammy | Foto: Mario Anzuoni | Zdroj: Reuters

„Myslím si, že některé písně z tohoto alba můžou některým lidem otevřít oči. Můžou jim pomoct, a třeba i změnit jejich životy,“ uvedla Adele. „Byl jeden zajímavý moment, na který si dobře vzpomínám. Už jsme měli desku ve studiu nahranou, a já jsem si uvědomila, že to album ani nemusím vydat. Hudba je sice moje terapie, ale nikdy do studia nechodím s tím, že potřebuju vydat další hit,“ popsala emotivní momenty zpěvačka.

Ztracený psychedelický klenot. Půda po 50 letech vydala skladbu, na níž se podíleli i členové The Beatles

Číst článek

Adele vydala tucet nových písní, a v některých z nich nešetřila ostrými výrazy. Ostatně právě ona je známá také tím, že mluví bez obalu a příkras. A to jak na svých koncertech, tak i v rozhovorech s novináři.

Zatím poslední veřejný koncert Adele odzpívala v roce 2017, bylo to na slavném stadionu ve Wembley. Jestli s novou deskou vyrazí na čtvrtou koncertní šňůru, ale neoznámila. I tak potěší přes 120 tisíc fanoušků na dvou koncertech v londýnském Hyde Parku příští rok v červenci. Pár vybraným hostům už ale nové písně zazpívala, a to v areálu observatoře nad Los Angeles.

Adele se s prvním singlem z desky 30 hned dostala na první místa světových hitparád, a dá se očekávat, že i tentokrát sklidí několik cen Grammy. Ostatně časopis Rolling Stone napsal, že Adele na novém albu zpívá tak, jak nikdy dřív.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme