Duo Twenty One Pilots se v únoru vrátí do Česka. V O2 aréně představí nový singl

Populární americká skupina Twenty One Pilots oznamuje nový singl a turné nazvané The Banditø Tøur. V rámci něj dorazí i do Prahy – 16. února vystoupí v O2 areně.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Letos na jaře získala kapela Twenty One Pilots za své album Blurryface jako první v historii ocenění od Americké asociace nahrávacího průmyslu (RIAA).

Každý ze čtrnácti singlů desky se totiž stal zlatým. Jako poslední pokořila hranici půl milionu prodaných jednotek skladba Hometown.

Jeden z největších hitů skupiny - píseň Stressed Out - už se mezitím stal sedmkrát platinovým za víc než 2,5 milionu prodaných nosičů.

Teď kapela oznamuje nový singl, který by měl předznamenat pátou studiovou desku. Živě představí novinky včetně osvědčených hitů Twenty One Pilots i pražskému publiku, kterému zahrají už potřetí.

První české vystoupení vyprodali Tyler Joseph s Joshem Dunem s tříměsíčním předstihem, to další muselo být pro velký zájem přesunuto do prostornější Tipsport areny. Ceny vstupenek na únorový koncert se pohybují mezi 1090 až 1590 Kč, předprodej začne v pátek 20. července v 10 hodin, a to prostřednictvím sítě Ticketportal.

Do Prahy se dvojice vrátí v polovině února po víc než dvou letech. Jejich poslední koncert se musel pro velký zájem přesunout do holešovické sportovní haly. Tentokrát vystoupí Twenty One Pilots ve vysočanské O2 areně.

Ondřej Bambas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme