Rocker Santana zkolaboval na pódiu kvůli vedru a nedostatku vody. Fanouškům vzkázal, že je v pořádku

Americko-mexický rockový zpěvák a kytarista Carlos Santana zkolaboval na pódiu během úterního večerního koncertu poblíž Detroitu na severu USA. Management 74letého hudebníka ve středu na facebooku uvedl, že ke zdravotní indispozici přispěla velká vedra a nedostatek tekutin.

Clarkston Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rocker Carlos Santana při koncertě v New Yorku v roce 2021

Rocker Carlos Santana při koncertě v New Yorku v roce 2021 | Foto: Eduardo Munoz | Zdroj: REUTERS/File Photo

Kytarová legenda byla převezena na pozorování na pohotovostní službu nedaleké nemocnice. Už je už v pořádku, ale koncert plánovaný na středu v pensylvánském Burgettstownu musel být odložen. Santana je v současnosti na turné Miraculous Supernatural.

Santana se zhroutil během koncertu v amfiteátru Pine Knob Music Theatre v obci Clarkston. Na sociálních sítích se objevily záběry, jak je ošetřován na pódiu. O několik hodin později už kytarista děkoval svým fanouškům za modlitby.

OBRAZEM: Nick Cave zahrál na Metronome festivalu. Pod širým nebem ho přivítalo několik tisíc fanoušků

Číst článek

On i jeho žena Cindy jsou prý v pořádku. „Zapomněl jsem se najíst a pít vodu, proto jsem byl dehydrovaný a omdlel jsem,“ napsal hudebník na svém facebookovém profilu.

Carlos Santana se narodil v roce 1947 v Mexiku a hvězdou se stal po vystoupení se svou kapelou na legendárním festivalu Woodstock v roce 1969.

Několikanásobný držitel cen Grammy je považovaný za vynálezce latin rocku. Mezi největší klasické hity Carlose Santany patří Black Magic Woman, Samba Pa Ti nebo Oye Como Va. Zatím poslední své album Blessings And Miracles vydala skupina Santana loni.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme