Písničkářka Kaczi pokřtila album Nahá. Jeho vydání oslavila koncertem v ostravském rozhlase

Písničkářka Kaczi vydala své první CD album s názvem Nahá. Pokřtila ho na koncertě v Českém rozhlase Ostrava. Podívejte se na video záznam.

Tento článek je více než rok starý.

Video Ostrava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Koncert spojený s křtem CD se dlouho připravoval, byl ale dlouhé měsíce odkládán kvůli nepříznivé covidové situaci. Nakonec se to podařilo ve středu 13. října.

Spirituál kvintet se po šedesáti letech loučí. V pražské Lucerně odehraje poslední koncert

Číst článek

Kaczi na koncertě doprovodilo několik dalších muzikantů – za bicími se objevil Matěj Drabina (bubeník Bandjeez, kapely Davida Stypky), na basu hrál Lukáš Hradil, který CD Nahá produkoval.

Album Nahá pokřtila ve Studiu 1 Českého rozhlasu Ostrava ředitelka festivalu Colours Zlata Holušová. A jako speciální host vystoupil slovenský písničkář Juraj Hnilica.

Kaczi (vlastním jménem Kateřina Kouláková) je česká zpěvačka, písničkářka, hudební skladatelka a textařka.

Hraje na klavír, kytaru, akordeon a ukulele, zároveň zpívá. Hudbu i texty si skládá a píše sama. Studovala na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze.

V roce 2012 vyhrála soutěž Czechtalent s autorskou písní Něha, zkušenosti sbírala také jako buskerka, věnovala se tedy pouličnímu hraní v řadě evropských měst. Zahrála si také na Colours of Ostrava, koncertovala i v olomouckém rozhlase. A v letech 2018 a 2019 byla nominovaná na cenu Jantar v kategorii Interpretka roku.

František Tichý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme