Kiss oznámili poslední turné. ‚Bude to závěrečná oslava i poslední šance,‘ uvedla rocková skupina

Populární americká rocková kapela Kiss oznámila, že uspořádá své poslední světové turné. Program koncertů hodlá zveřejnit v nadcházejících týdnech. Informovala o tom televize CBS.

Tento článek je více než rok starý.

Washington Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rocková skupina Kiss bude mít poslední světové turné

Rocková skupina Kiss bude mít poslední světové turné | Foto: Steve Marcus | Zdroj: Reuters

Skupina oznámila, že uspořádá své poslední turné, ve středu při vysílání populární talentové soutěže Amerika má talent. Turné ponese název „End of the Road“ (Konec cesty).

V Praze zahráli legendární Kiss. Nechyběly petardy ani plivání umělé krve

Číst článek

„Všechno, co jsme vybudovali, a vše, čeho jsme dosáhli v posledních čtyřech dekádách, by se neuskutečnilo bez milionů lidí po celém světě, kteří zaplnili kluby, arény a stadiony... Toto bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli, a poslední šanci pro ty, kteří nás ještě neviděli,“ uvedla skupina Kiss v prohlášení. Nadcházející turné přitom označila za své dosud největší.

Skupina Kiss byla založena v roce 1973. Za tu dobu vydala 20 studiových, osm koncertních a 13 kompilačních alb. V letech 2000-2002 měla turné „The Farewell Tour“, které tehdy označila za své poslední.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme