Imagine Dragons na svém prvním koncertu rozsvítili Letňany. Do areálu zavítalo 55 tisíc návštěvníků

Při západu slunce vystoupila v neděli večer v pražských Letňanech kapela Imagine Dragons. Čtveřice z Las Vegas zahrála známé hity, ale i novinky z desky Mercury Act 1. Druhý koncert na stejném místě bude i v pondělí večer.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvák Imagine Dragons Dan Reynolds v Letňanech

Zpěvák Imagine Dragons Dan Reynolds v Letňanech | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

Imagine Dragons se před fanoušky předvedli ve skvělé formě. Zpěvák Dan Reynolds hned po úvodní písni Believer prohlásil, že Praha je jedním jeho nejoblíbenějších míst.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si reportáž z prvního koncertu Imagine Dragons

S nákupem vstupenek na koncert vůbec neváhaly ani fanynky ze Svitav a Prahy. „Jsem velká fanynka a přijela jsem ze Svitav. Poprvé jsem tady byla 2013, moc jsme se na tento den těšily. Doufám, že nám vyjde počasí a všichni si to užijeme,“ těšila se před koncertem návštěvnice.

„Musela jsem si vzít kvůli tomu koncertu volno, protože se na něj strašně těším,“ dodala další fanynka, tentokrát z Prahy.

Rockeři z Las Vegas potvrzují, že patří mezi nejlepší hitmakery současnosti. „Imagine Dragons je kapela, která dělá přirozené chytlavé písničky, které nejsou prvoplánové. Na písničku si musíte chviličku zvykat, abyste ji přijali,“ doplňuje hudební publicista Jaroslav Špulák.

Na nedělním koncertu bylo podle organizátorů 55 tisíc fanoušků | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

Po západu slunce se atmosféra koncertu ještě víc umocnila. To, co skvěle funguje v halách, zafungovalo i na otevřené letňanské pláni. Během akustické části koncertu fanoušci svými mobily rozsvítili celý venkovní areál.

Na nedělním koncertu bylo podle organizátorů 55 tisíc fanoušků. Na pondělním druhém by jich mělo být ještě o deset tisíc víc.

Rockeři z Las Vegas potvrzují, že patří mezi nejlepší hitmakery současnosti | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme