VIDEO: Málem jsme si zvykli. Písničkářka Kaczi představuje klip natočený v ostravském rozhlase

Koncert v ostravském rozhlase zatím nevyšel, tak aspoň klip. Rodačka z Frýdku-Místku Kateřina Kouláková alias Kaczi představuje prostřednictvím Českého rozhlasu Ostrava nový videoklip k písni Málem jsme si zvykli.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Písničkářka měla původně v koncertním Studiu 1, který patří Českému rozhlasu, odehrát své vystoupení, a to na jaře. Kvůli tehdejší koronavirové situaci se termín přesunul na podzim, ovšem ani tento nevyšel. Nicméně Kaczi nezahálela a ve studiích ostravského rozhlasu vznikl její zbrusu nový singl s názvem Málem jsme si zvykli.

Přehrát

00:00 / 00:00

Rozhovor s Kaczi k novému klipu

„Plánované koncerty pro veřejnost ve studiu S1 sice musíme v současné situaci rušit, ale to neznamená, že se ve studiu nic neděje. Naopak, natáčíme o to více studiových nahrávek. A jednou z nich je právě písnička od Kaczi,“ říká vedoucí programu Českého rozhlasu Ostrava Richard Piskala.

„Myslím, že se opravdu povedla – ale ať to posoudí naši posluchači. Novinku zařazujeme do našeho hudebního programu, takže ji v našem vysílání v nejbližší době uslyšíte častěji,“ dodává.

Ve studiích ostravského rozhlasu tak i přes nepříznivou dobu, která nepřeje pořádáním kulturních akcí pro veřejnost, vznikají nové hudební lahůdky. Umělci stále mohou v zázemí Českého rozhlasu Ostrava za dodržení všech hygienických opatřen natáčet.

Natočeno! Kaczi, její kapela, zvukaři a kameramani v S1 Českého rozhlasu Ostrava | Zdroj: Archiv písničkářky Kaczi

Kdo je Kaczi?

Kaczi (vlastním jménem Kateřina Kouláková) je česká zpěvačka, písničkářka, hudební skladatelka a textařka. Hraje na klavír, kytaru, akordeon a ukulele, zpívá. Hudbu i texty si skládá a píše sama. Studovala na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze.

V roce 2012 vyhrála soutěž Czechtalent s autorskou písní Něha, zkušenosti sbírala také jako buskerka (pouliční hraní – pozn. red.) v řadě evropských měst. Zahrála si také na Colours of Ostrava, koncertovala i v olomouckém rozhlase (videozáznam koncertu z roku 2015 zde). A v letech 2018 a 2019 byla nominována na cenu Jantar v kategorii Interpretka roku.

Zita Šperlínová, František Tichý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme