My na vlnách, vy na vlnách. Lucie Výborná a její hosté proplují rodným krajem Jana Skácela

V sobotu večer se Radiožurnál opět poplaví na vlně dobré nálady, tentokrát ovšem doslova. Pátý Koncert pro jiné myšlenky se totiž odehraje na vodě, konkrétně na Baťově kanálu ve Zlíně, kam moderátorku Lucii Výbornou a její hosty pozval lodník Jan Šulc. O hudbu se postarají Jiří Pavlica a Hradišťan.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Pavlica a Hradišťan na Koncertu pro hrdiny

Jiří Pavlica a Hradišťan na Koncertu pro hrdiny | Foto: Jiří Šeda

„Pokud by vaší snaze navzdory, došly pro sobotní koncerty prostory, tak já a moje choť, rádi dáme k dispozici loď,“ napsal lodník z Baťova kanálu Jan Šulc Lucii Výborné. Pozvání přijato.

Poslouchejte Radiožurnál v sobotu od 18.30

Skvělý vypravěč a znalec místní krajiny o sobě tvrdí, že ví o každém kameni na dně. Takže o bezpečí posádky je postaráno.

A kdo se postará o hudbu? Do malebného moravského kraje se nic nehodí líp než melodie muzikanta Jiřího Pavlici. Ten s menší částí Hradišťanu zahraje na palubě v blízkosti obce Vnorovy, rodiště básníka Jana Skácela, jehož texty Pavlica zhudebňuje.

Poetická podvečerní atmosféra zaručena. Naladit se může každý u svého rádia anebo online. Těšíme se na vás v sobotu po 18.30.

Tomáš Černý, and Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme