Kapela Lake Malawi, známá z Eurovize, hostila na chatě v Beskydech další Koncert pro jiné myšlenky

Chinese Trees nebo Friend of a Friend, to jsou hity, které proslavily českou kapelu Lake Malawi. Právě tato tříčlenná hudební skupina z Třince v pátek večer hrála živě na Radiožurnálu - v dalším ze série Koncertů pro jiné myšlenky.

Třinec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Název sice může připomínat stát v jihovýchodní Africe, ale skrývá se za ním kapela, kterou založili tři mladí muzikanti z Třince. A její pojmenování odvodili nikoliv od zeměpisu, ale od písně Calgary skupiny Bon Iver.

Kapela Tata Bojs hostila další Koncert pro dobré myšlenky. Ve zkušebně s nimi byl i David Vávra

Číst článek

Loni Lake Malawi reprezentovali Česko v soutěži Eurovize a na britských hudebních serverech se o ní psalo jako o kapele se silnými vokály a zvukem, který v tom dobrém odkazuje k 80. letům.

Páteční koncert se přenášel z Beskyd, protože hudebníci v čele s frontmanem Albertem Černým přivítali štáb Radiožurnálu na své oblíbené chatě. No a u krbu se jen nehrálo a nezpívalo, došlo i na příběhy z tohoto kraje, z česko-slovensko-polského pomezí, na historky z cestování a také surfování.

Tomáš Černý, Vojtěch Tomášek, onz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme