Zpěvačka Pink se zotavila z nákazy koronavirem. Na boj s nemocí věnuje milion dolarů

Americká zpěvačka Pink v pátek uvedla, že byla před dvěma týdny pozitivně testována na nemoc COVID-19 způsobenou koronavirem a že se mezitím uzdravila. Na boj s nákazou věnuje milion dolarů (25,7 milionu korun), uvedla agentura Reuters.

Washington Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvačka Pink

Není to poprvé, kdy se zpěvačka rozhodla přispět ze svého v době krize. Začátkem ledna slíbila dát částku půl milionu dolarů (téměř 11,4 milionu korun) na pomoc s likvidací tragických lesních požárů, které zpustošily části Austrálie | Foto: Danny Moloshok | Zdroj: Reuters

„Před dvěma týdny jsme spolu s mým tříletým synem Jamesonem vykazovali příznaky nemoci COVID-19. Naštěstí měl náš lékař přístup k testům a mně vyšel test pozitivně,“ napsala zpěvačka na Instagramu.

Frontman kapely Rammstein byl hospitalizován s příznaky koronaviru. Testy nákazu neprokázaly

Číst článek

„Má rodina se tou dobou už uchýlila domů a z domu jsme nevycházeli po dobu dvou týnů, jak nám nařídil doktor. Před pár dny jsme test podstoupili znovu a bohudík vyšel negativně,“ dodala Pink v příspěvku pod společnou fotografií se synem.

Vyzvala také, aby bylo testování na koronavirus prováděno zdarma a bylo dostupnější. Podle ní je „výsměch a selhání naší vlády, že neučinila testování dostupnějším“.

Zpěvačka známá svými hity What About Us, Just Give Me A Reason či Just Like A Pill rovněž oznámila, že boj s koronavirem podpoří částkou milion dolarů.

Není to poprvé, kdy se zpěvačka rozhodla přispět ze svého v době krize. Začátkem ledna slíbila dát částku půl milionu dolarů (téměř 11,4 milionu korun) na pomoc s likvidací tragických lesních požárů, které zpustošily části Austrálie.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme