Poslechněte si nový singl od Lucie. Kapela s novinkou přichází po 16 letech

Po dlouhých 16 letech se v pátek plní sen fanoušků kapely Lucie. Ta se před několika lety vrátila na pódia a čekalo se jen, jestli vydá i novou desku. Na tu si sice příznivci ještě chvíli počkají, už nyní má ale premiéru první skladba z alba. Píseň se jmenuje Takhle tě mám rád.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pod první singl kapely Lucie po 16 letech se jako autor hudby podepsal baskytarista P.B.Ch., text složil společně s Robertem Kodymem.

Bude z ní hit, ale nedostane se mezi trvalky, říká hudební kritik Vlček k novému singlu Lucie

Číst článek

Členové Lucie se nebojí říct, že Takhle tě mám rád je v podstatě letní song. „Cítíme, že v téhle době lidé potřebují trochu odreagovat od svých starostí. Nebudu mluvit o politice, ale každý asi ví, o čem to je… Ale prvotní smysl té hudby je, abych se bavil a bavil někoho,“ řekl Radiožurnálu P.B.Ch.

Takhle tě mám rád je svižná letní kytarovka, u které hned poznáte, že je to kapela Lucie. Deska EvoLucie ale bude podle P.B.Ch. velmi pestrá. „Začínáme klasikou a končíme… Nechte se překvapit,“ dodává.

Turné v listopadu

A David Koller doplňuje, kdy se můžeme těšit na další nový materiál kapely Lucie. „Na září máme přichystané další věci, to už budeme vybírat z těch dvaceti. Těšíme se,“ říká.

Je tedy nový singl zvukem té kapely Lucie, kterou mají fanoušci rádi? Podle hudebního publicisty Jaroslava Špuláka ze serveru novinky.cz ano. „Podle mě ta přímočarost a ten jednoznačný text, jednoznačný zpěv ke kapele patří a Lucie 2018 je ta nejsprávnější,“ popsal Radiožurnálu.

Se svou novou deskou kapela Lucie vyrazí v listopadu na turné, kromě šesti českých koncertů odehraje dva i na Slovensku.

Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme