Manchester uctí oběti benefičním koncertem. Zazpívají Ariana Grande, Bieber či Coldplay

V anglickém Manchesteru, kde před týdnem sebevražedný atentátník zabil 22 lidí a dalších zhruba šest desítek zranil, se v neděli uskuteční charitativní koncert na podporu obětí a pozůstalých.

Manchester Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cenu za nejlepší kapelu na Brit Awards 2016 si odnesli Coldplay

Cenu za nejlepší kapelu na Brit Awards 2016 si odnesli Coldplay | Zdroj: Reuters

Vystoupení s názvem One Love Manchester se zúčastní řada hvězd populární hudby, mimo jiné i americká zpěvačka Ariana Grande, po jejímž koncertě se terorista odpálil.

"Hudba je něco, co na Zemi můžeme navzájem sdílet. Hudba je tu proto, aby nás léčila, aby nás spojovala, aby nás činila šťastnými," uvedla Grande na twitteru v prohlášení s tím, že chce ve jménu pomoci nabídnout nejen ruku, ale i své srdce.

Britská MI5 zahájí interní vyšetřování. Před útočníkem z Manchesteru je lidé varovali, píše BBC

Číst článek

Benefiční koncert, jehož výtěžek půjde do podpůrného fondu, který založilo město Manchester a Britský červený kříž, se uskuteční na kriketovém hřišti Old Trafford.

Očekává se, že vystoupení, které bude živě přenášet BBC, se zúčastní na 50.000 lidí. Vystoupit přislíbili vedle Grandeové například Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus či Take That.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme