Mick Jagger má za sebou operaci srdce. ‚Cítím se lépe,‘ říká hudebník

Frontman kapely Rolling Stones Mick Jagger je po operaci srdeční chlopně. Pětasedmdesátiletý hudebník na svém twitteru napsal, že se mu daří dobře. Poděkoval přitom fanouškům za podporu a zaměstnancům nemocnice za znamenitou práci. Údajně se cítí mnohem lépe a brzy se zotaví.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rolling Stones v čele se zpěvákem Mickem Jaggerem přijeli pošesté do Česka

Rolling Stones v čele se zpěvákem Mickem Jaggerem přijeli pošesté do Česka | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Skupina Rolling Stones kvůli zpěvákově operaci odložila severoamerickou část turné No Filter. Kdy se kapela vrátí na koncertní pódia, zatím není jasné, ale samotný Jagger ještě před lékařským zákrokem slíbil, že udělá vše pro to, aby to bylo co nejdřív. Magazín Rolling Stone očekává, že by to mohlo být už v létě.

Jagger oficiálně neoznámil, s jakým problémem musel do nemocnice. Podle časopisu Billboard mu ale lékaři vyměnili srdeční chlopeň. Použili při tom metodu, která nevyžaduje otevření hrudníku a pacient díky tomu nemusí tak dlouho ležet v nemocnici.

Thank you everyone for all your messages of support, I’m feeling much better now and on the mend - and also a huge thank you to all the hospital staff for doing a superb job.

19:27 – 05. 04. 2019

9511 89153

Ondřej Klapal Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme