Ozzy Osbourne, Iron Maiden i Parov Stelar. Rok 2018 bude v Praze ve znamení hudebních hvězd

Možná jste dostali k Vánocům vstupenku na některý z připravovaných koncertů letošního roku. Kalendář kulturních akcí se na první půl rok už slušně zaplnil a pořadatelé z největších agentur oznamují další a další vystoupení. Vedle stálic české hudební scény jezdí do Česka stále víc zahraničních interpretů. Někteří poprvé, spousta z nich se sem ale s oblibou vrací.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne | Zdroj: Flickr

Imagine Dragons zahrají v polovině dubna v pražské O2 areně, kterou dokázali před dvěma lety vyprodat. Po stejné době se vrací do Prahy i hudebník Parov Stelar, říká Jaromír Telenský z pořádající agentury D Smack U. „Parov Stelar, producent a DJ, v Praze představí svou novou desku,” upřesňuje.

I v roce 2018 čekají na hudební fanoušky dva velké open-air festivaly. Do pražských Letňan přijedou 20. června britští Iron Maiden, o týden dřív zazpívá na stejném místě Ozzy Osbourne. Tentokrát sólově a se speciálními hosty. „Jako předkapela se představí The Hollywood Vampires, před nimi ještě sólově Jonathan Davis z Korn,” říká Petr Novák ze společnosti Live Nation. 

Svá první zahraniční jména už mají i největší tuzemské festivaly. Například Rock for People přivítá britskou taneční skupinu The Prodigy, Aerodrome amerického rapera Macklemorea, návštěvníky Colours of Ostrava zase čeká britské trio London Grammar.

Ondřej Bambas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme